Aisuri tanssikurssit hämeenlinna

Rockabillyssä opetamme kansainvälistä tyyliä, jota tanssitaan esim. Kolmoskurssi on tulossa torstaisin klo ajalla Lavatanssien starttikurssi joka ma klo Voit aloittaa joka viikko, tule yksin tai kaksin! Tanssikurssi pareille klo Valssi, foksi ja beatrock alkeet oman parin kanssa tuleville. Jive alkeet alkaa klo Sopii kaikille kiinnostuneille, myös aloittavalle tanssijalle! Tangoa taivutellen klo Helppoja taivutuksia tangon kakkoskurssin käyneille. Kaikki Tanssiksen liput on käytettävä kesäkauden loppuun mennessä eli viimeistään su 8.

Jive alkeet Keskiviikkoisin klo ajalla Häävalssikurssit tiistaisin klo Tervetuloa tanssimaan meidän kanssa! Tunneilla et tarvitse omaa paria, sillä jatkuva parinvaihto takaa sen, että kaikki pääsevät tanssimaan. Halutessasi voit  tanssia vain oman parisi kanssa. Tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautumista. Voit aloittaa kauden aikana milloin vain. Voit osallistua vain haluamillesi tunneille, sitoutumatta sen enempää.

Niille, joita tanssikärpänen on kunnolla puraissut, löytyy   tai kausikortteja. Opetus tunneilla on selkeää sekä hauskaa, ja huolehdimme, että kaikki pysyvät mukana! Tervetuloa tämän monipuolisen harrastuksen pariin viihtymään, kuntoilemaan ja tapaamaan uusia tuttavia!

Alle vuotiaat pääsevät kaikilla kurssipaikoilla ilmaiseksi perusteet vihreä pallo tunneille. Seuratanssiopetukseen keskittynyt vauhdikas ja energinen tanssikoulu liikuttaa ihmisiä eteläisen Suomen alueella.

Viikoittaisia tanssikurssipaikkakuntia ovat Hämeenlinna, Helsinki, Forssa, Kangasala, sekä Riihimäki. Lisäksi tanssikoulun opettajat vierailevat monilla eri paikkakunnilla opettamassa, katso muut kurssit. Tanssi harrastuksena sopii kaikenikäisille ja —tasoisille, joten tutustu kurssitarjontaan ja tule rohkeasti mukaan. Sinun ei tarvitse osata tanssia tullaksesi tunneille, me pidämme huolen, että tunneilla on rento meno ja kaikki pysyvät mukana. Tanssin parissa kohotat kuntoasi, löydät uusia ystäviä ja saat hyvää mieltä!

Tule yksin tai kaksin — aloittaa voit milloin vain! Tutustu Forssan ,  Kangasalan ,  Hämeenlinnan , ja Helsingin kurssitarjontaan. Tunneilla opetettavia lajeja ovat perinteisten tangon, foksin ja hitaan valssin lisäksi swing-tansseihin kuuluvat fusku, bugg ja jive sekä lattarimaailmasta tutut salsa, rumba ja cha cha. Myös kansantansseihin lukeutuvat jenkka, polkka ja masurkka löytyvät kurssitarjonnasta.

Tangoa taivutellen klo Helppoja taivutuksia tangon kakkoskurssin käyneille. Kaikki Tanssiksen liput on käytettävä kesäkauden loppuun mennessä eli viimeistään su 8. Jive alkeet Keskiviikkoisin klo ajalla Häävalssikurssit tiistaisin klo Uudelle tanssijalle Tanssiharrastus on helpointa aloittaa perustansseista, valssista ja foksista.

Lataa kesäkalenteri pdf ». Aloittavalle tanssijalle Lavatanssien starttikurssi joka ma klo Bugg jatkokurssi klo Kurssi jatkuu su Cha cha 2 alkaa klo Koulu kiinni juhannuksena to-su Käytä vanhat liput su 8. Molempiin tulet varmasti törmäämään, sillä he opettavat kaikilla tanssikoulun opetuspaikkakunnilla kauden aikana. Antti toimii päätoimisena seuratanssin opettajana Etelä-Suomen alueella. Lisäksi Antti kiertää levittämässä tanssin ilosanomaa erilaisten viikonlopputapahtumien puitteissa ympäri Suomea.

Syksyllä tanssikurssit alkavat viikolla Tervetuloa tanssimaan meidän kanssa! Tunneilla et tarvitse omaa paria, sillä jatkuva parinvaihto takaa sen, että kaikki pääsevät tanssimaan. Halutessasi voit  tanssia vain oman parisi kanssa. Tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautumista. Voit aloittaa kauden aikana milloin vain. Voit osallistua vain haluamillesi tunneille, sitoutumatta sen enempää. Niille, joita tanssikärpänen on kunnolla puraissut, löytyy   tai kausikortteja.

Opetus tunneilla on selkeää sekä hauskaa, ja huolehdimme, että kaikki pysyvät mukana! Tervetuloa tämän monipuolisen harrastuksen pariin viihtymään, kuntoilemaan ja tapaamaan uusia tuttavia! Alle vuotiaat pääsevät kaikilla kurssipaikoilla ilmaiseksi perusteet vihreä pallo tunneille.

Seuratanssiopetukseen keskittynyt vauhdikas ja energinen tanssikoulu liikuttaa ihmisiä eteläisen Suomen alueella. Viikoittaisia tanssikurssipaikkakuntia ovat Hämeenlinna, Helsinki, Forssa, Kangasala, sekä Riihimäki. Lisäksi tanssikoulun opettajat vierailevat monilla eri paikkakunnilla opettamassa, katso muut kurssit. Tanssi harrastuksena sopii kaikenikäisille ja —tasoisille, joten tutustu kurssitarjontaan ja tule rohkeasti mukaan.

Sinun ei tarvitse osata tanssia tullaksesi tunneille, me pidämme huolen, että tunneilla on rento meno ja kaikki pysyvät mukana. Tanssin parissa kohotat kuntoasi, löydät uusia ystäviä ja saat hyvää mieltä!

Aisuri tanssikurssit hämeenlinna -

Uudelle tanssijalle Tanssiharrastus on helpointa aloittaa perustansseista, valssista ja foksista. Tanssi harrastuksena sopii kaikenikäisille ja —tasoisille, joten tutustu kurssitarjontaan ja tule rohkeasti mukaan. Sopii kaikille kiinnostuneille, myös aloittavalle tanssijalle! Seuraavat tunnit Kurssien alkamispäivät löytyvät Lajit ja kurssit -valikosta!

Aisuri tanssikurssit hämeenlinna -

Syksyllä tanssikurssit alkavat viikolla Bugg jatkokurssi klo Kaikki Tanssiksen liput on käytettävä kesäkauden loppuun mennessä eli viimeistään su 8. Antti toimii päätoimisena seuratanssin opettajana Etelä-Suomen alueella. Tanssikoulu Antti Törmänen Tervetuloa tutustumaan vauhdikkaaseen ja energiseen tanssikouluun! Aikatauluissa näet eri värisiä väripalloja: Lisäksi tanssikoulun opettajat vierailevat monilla eri paikkakunnilla opettamassa, katso muut kurssit. Valssi, foksi ja beatrock alkeet oman parin kanssa tuleville.

0 thoughts on “Aisuri tanssikurssit hämeenlinna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *