Kova kalu pano vessassa

kova kalu pano vessassa

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Turku ja Ruisrock luvun alkupuolella.

Aurajoen rannalla istuessa seuraksi saapui mukavia nuoriamiehiä joilla kuulemma hotellihuone lähellä. Yhden kanssa tiiviimpää tunnelmaa ja samaa matkaa heidän hotellihuoneeseen.. Omat kaverit jatkoi matkaa toisaalle ja loppuyön vietin kolmen miehen kanssa samassa sängyssä. Kivaa oli ja lämmöllä muistelen vieläkin. Vuoden myöhemmin löysin itseni juhannusjuhlissa sukulaisen ystävän seurasta. Ikää yli neljäkymmentä mutta yksi parhaista seksikokemuksista Vanhemmat miehet on aina houkuttaneet ja nytkin pikkuhousut kastelee naapurin lähes kuusikymppinen isäntä jonka kanssa pikkutuhmaa vitsiä selvinpäin ja illanvietoissa Jaksaa kuulemma vääntää minusta juttua jopa poikien saunaillassa.

Mies kuulee näitä toiselta kaveriltaan. Oot varmaan kiva kimma heitä mulle viestiä.. Kalle vaan , Irstain pano oli varmaan kun serkunni oli meillä yö kylässä halusi tulla vieeeni nukkumaan ja suostuin totta kai siinä makasimme valot pimeänä kunnes hän kääntyi perse minuun päin käännyin itse häneen päin että olimme lusikka asennossa siinä kullini sitte paksuna vahingossa osui häneen ja hän heti otti kädellö kiinni ja kuiskasi korvaani "odota" otti pikkuhousunss pois riisui minuk boxerini pois sen jälkeen kysyin että: Oltiin kerran äitin kaa saunassa.

Mää nojasin seinää vasten ja suljin silmäni että voisin rentoutua. Äiti kävi suihkussa välillä ja tuli sitten takaisin. Tunsin yht'äkkiä, kun joku otti kyrvästäni kiinni olin silloin 14 ja äiti 40 Minulle tuli sitten seisokki ja sitten äiti otti minulta poskeen avasin silmäni ja katsoin äitiä. Hän vaan sanoi, että rentoudun kyllä hän hoitaa. No minä sitten rentouduin ja sitten tulin äidin suuhun ja äiti sitten nieli kaiken ja mää vaan sanoin et olisit sää voinnu sylkeekkin mutta äiti vastasi että mitä sitä proteiineja tuhlata.

Ollaan siitä asti otettu aina äitin kaa uusiks joka lauantai onko muilla ollu tollasia juttuja äidin kanssa?? Vähän kyllä olen oman pojan kanssa pannut kun hän oli seuraavana päivänä menos sen hetkisen tyttöystävänsä kanssa pitämään hauskaa Poika tuli kysymään neuvoa että miten kannattaa panna ja minä sitten opastin oikeen pohjanmaan kautta. Hämmästyin, koska luulin ettei äti poika suhdetta toisilla oikeesti ole. Tai sit en oo lukenu näitä juttuja. Tää mun tapaus sattui nyt syyslomaviikolla.

Oltiin kotona tuon minun pojan kans. Olin jo kesällä huomannu pojan kasvaneen. Mökillä saunassa näin hänet ilkosillaan, kun menin saunaan hänen kanssa. Usein saunomme eri aikaan, mutta toisinaan käymme yhtäaikaa. Hän istui siellä lauteella ja näin hänen miehisyytensä kasvaneen aikuisen miehen mittaan. Myöhemmin mökillä yllätyin, kun eräänä aamuna aikaisin menin käymään vierashuoneessa, missä poika nukkui. Hänen pippelistä oli kasvanut tosi suuri patukka. Se oli paljaana pikkupöksyjen lahkeesta.

Täydessä erektiossa se oli suuri ja mahtavan näköinen. Ilmeisesti hän oli hyväilly sitä, ja sit nukahtanu. Siinä hän nukkui sikeästi suuri kulli paljaana ja kovana mun nähtävänä. Hiljaa hiivin huoneessa, ja kun sain mitä olin hakemassa, niin poistuin huoneesta.

Tietoisena minkälainen sapeli pojalla on housussa, usein se tuli mieleeni. Suoraan sanoen se kiihotti minua. Nyt syyslomalla oltiin pojan kans kahdestaan kotona, niinkuin usein ennenkin.

Mieheni iltavuorossa, ja tytär kavereittensa luona. Tytär viestitti, että voiko hän olla tyttökaverinsa luona yötä. Annoin luvan, sillä olihan hän ollu siellä ennenkin. Kohta vuotias tyttö pärjää jo hyvin. Oli keskiviikko, ja saunailta. Poika tykkää lämmittää saunaa, ja mun piti käydä vielä kaupassa. Hän jäi lämmittämään saunaa. Reilun puolen tunnin päästä palasin, ja poika sanoi saunan olevan valmis.

Käskin pojan mennä edeltä, ja minä tulisin vähän ajan päästä. Hän istui ylälauteella toinen jalka kuokussa toisen polven päällä. Menin hänen viereensä, ja taas tuli outo olo, kun näin poikani paljaan elimen lötköttämässä lauteella laudeliinan päällä.

Tunsin, kuinka minun sydän alkoi lyödä tiheempään. Minä kiihotuin omasta pojastani. Minun nännit koveni ja reisien välissä tuntui kuumotusta ja pilluni sykki kuin nuorena. Nojasin taaksepäin, ja nostin rintojani ylöspäin. Huomasin, kuinka poika katsoi minua. Hän sanoi menevänsä käymään suihkussa ja vilvoittelemessa. Käskin lisätä puita kiukaan alle. Seurasin hänen touhujaan, ja levitin reisiäni ja annoin tussukkani näkyä reilusti pojalle.

Selvästi näin, kuinka hän kääntyi selin minuun päin, peitelläkseen munaansa, kun kumartui lisäämään puita pesään. Hänen elimensä oli jo selvästi paisunu, kun hän meni ovesta pesuhuoneen puolelle. Nojasin seinään ja suljin silmäni, kun käteni meni kuin itsestään vatsalle ja siitä häpykummulle. Silitin karvaista pimppiäni, ja levitin lisää reisiäni.

Pimppi oli liukas ja valmis vaikka mihin. Huokaisin syvään ja laskeuduin alas lauteilta. Mielestäni aamun pieni seesteisyys lisää seksiin eroottisuutta.

Meillä miehillä onkin kalu usein vielä sopivasti krampissa, joten mikä olisikaan parempaa, kuin pieni "aamuhieronta" josta on varmasti iloa molemmille Aamuinen erektio on ainakin minulla paljon parempi kuin esim. Se on kuin ennen nuorena miehenä. Naisystävänikin on sen huomannut ja hän haluaa nauttia siitä jos ei ole mitään kiirettä minnekään.

Se sopii minullekin oikein hyvin ja on nautinnollista tuotaa nautintoa hänelle kunnolla seisovalla kalulla. Myös krapulapäivän iltapäivä on erittäin hyvä aika. No huh huh Olen samaa mieltä että rapulassa "aamupano" on erittäin mukavaa: Ihana herätä miehen kova kalu selkää vasten.

Tosin minunkin miehen pitää päästä ensin käymään vessassa, mutta eipä se haittaa. Hänkin muuten sanoo, että krapulainen olo helpottuu rakastelulla. On myös ihana herättää mies antamalla hänelle suuseksiä. On myös tosi ihana herätä naisen ottaessa suuhun! Voi hyvänen aika sitä fiilistä,unen läpi alkaa tuntua hyvälle ja sitten kun siihen herää,se vasta tekee gutaa. Daami kun vielä nousee ratsastamaan niin ei todellakaan ole kiire mihinkään.

Siinä vain pitää ottaa huomioon toisen huomioiminen ja syyhygienia, jos suutelee. Naisella on enemmän aktiivisuus mies hormoneja aamulla, eli olo on halullisempi. Ei paina edellispäivän työt eikä huoli siitä, ehtiikö nukkua tarpeeksi. Aamu on ihana, mutta aikaa pitää olla tarpeeksi. Aamulla on just ihana herätä kullan hyväilyihin ja rakastella siinä tuntoaistit herkkinä ja alottaa sitten päivä niin ihanalla tavalla: Pitkä ja lihaksikas, komea mies.

Naamaltaan niin mielettömän seksikäs ronski mies, sanoisin että hiukka "Dolf Lungrenin" näköä mutta slti Brad Pittin seksikkyys. Se mies oli jotain todella seksikästä. Sen olemus oikein huokui sitä. Mies meni työkaverini toimistoon ja sulki oven, ilmeisesti kokous tiedossa. Tunnin kuluttua ku menin kahvihuoneeseen, näin sen miehen siellä ja seisoin noin metrin päässä siitä.

Piti kertoa työkaverille että meillä on valokuvaus seuraavalla viikolla lehteen. Sanat meinas mennä ihan sekaisin kun koitin keskittyä asiaan ku se mies seisoi siinä vieressä. Miehen suu venyi seksikkääseen hymyyn. Tilanne oli jotenkin epämiellyttävä ja nolo.

Muutaman minuutin päästä he menivät jatkamaan kokousta. Kuulin toiselta työkaverilta että siellä olikin työhaastattelu meneillään, tämä seksikäs mies haki meidän avointa virkaa. Jos tämä mies saadaan tänne toimistolle niin johan meillä kaikilla pyörii sukat jalassa, mulla ehkä pyörii jokunen muukin asia… Jonkun ajan kuluttua kävin vessassa.

Juuri kun olin menossa käsiäni peseen, tämä adonis astui sisään, meni pisuaarille kuselle. Hän vain heitti sellaisen naurahtavan hymyn tervehdykseksi. Mielessäni ajattelin että tekisin mitä vaan jos nyt näkisin millaista parrua sieltä löytyy, mutta hillitsin itseni ja aloin kuivaan käsiäni.

Mies hoiti asiansa nopeasti, tuli käsiään peseen aivan viereeni. Huomasin sivusilmällä että miehen vetoketju on auki. Samalla kun aukaisin vessan oven, sanoin sille että kannattais sulkea se vetoketju ettei työkaveri innostu, ei sitä työpaikkaa tällä tavalla saada.

Samalla kun tajusin millaisen vitsin heitin ilmaan, siirryin vessasta pois nopeasti ja menin työpöytäni ääreen. Mies tuli hetken kuluttua vessasta ja pysähtyi toimistoni eteen, kääntyi mua kohti ja näytti että vetskari on kiinni. Tuli sellainen tunne että kusen kohta hunajaa jos se mies ei lähden pois oven suusta.

Myöhemmin olin juuri menossa lounaalle, ja tietenkin osuin samaan aikaan hissiin miehen kans. Olin varmasti naamastani punainen koko ajan ja koitin aina vastailla jotain neutraalia miehen kysymyksiin työpaikasta ja osastosta. Lopulta hissistä ulos päästyä, kävelin vessaa kohti, mies perässäni. Mies heitti vitsin että taas ollaan vessassa samaan aikaan… Great! Lisää hankalia tilanteita ja noloja hetkiä, ajattelin.

Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat ' , aloittaja tytteli , Ihana pano Viestiketju alueella ' Eroottiset tarinat ' , aloittaja tytteli , Olen 24 vuotias ja tuttavapiiriini kuuluu eräs 45 vuotias mieshenkilö. Hän on jäänyt sinkuksi noin kuukausi sitten.

Olen katsellut häntä hieman sillä silmällä, että voisi koittaa vanhempaa miestä, miltä se tuntuu. Hän on kaikin puolin kiva tyyppi, hieman vatsakas, mutta ei lihava. Olimme viikonloppuna tuttavieni kanssa iltaa viettämässä eräässä paikkakunnan ravintotloista. Siellä oli myös tämä tyyppi mukana.

Illan edetessä porukkaa oli lähdössä jatkoille ja hän tuli porukkaan mukaan, kun ei ketään ollut pokannut mukaansa. Siellä meitä oli viisi uupunutta juhlijaa. Osa porukasta lähti pois, mutta tämä 45 ukkeli jäi, olin varmaan vähän innostanut häntä huomaamattani.

Kaverini meni nukkumaan ja jäimme kehden olohuoneeseen. Hän suuteli minua varoen, odottaen reaktiotani. Tartuin häntä kiinni hieman kiihkeästi ja hän jatkoi suutelua ihanasti.

Samalla hän koitti rintaani vaatteiden läpi, kumpaakin molemmin käsin mielestäni juuri vanhan miehen tyyliin. Olin kuitenkin asiasta kihkon vallassa. Riisuimme toisemme ja loput itse. Olin niin kiihkossa että en huomannut hänen elimensä kokoa hämärässä, uteliaisuus siis vain kasvoi. Hän suuteli minua kiihkesti huulille, kasvoille ja alkoi nuolla ja näykkiä rintojani. Odotin laajempaa suuseksiä mutta sitä ei tullut. Hän laittoi paksun keskisormensa p. Huomatessaan kostean olemukseni hän lipoi sormellaan klitoristani.

Olin kiihkossa, odotin häneltä suuseksiä. Sitä ei tullut vaan hän alkoi tulla päälleni ls. Sitten tartuin hänen ka. Se oli todella kova ja sopivan kokisen tuntuinen. Hän oli sitten jo päälläni ja tälläsi ka. Minä laiha nuori neito alla ja hän vatsakkaana pönäkkänä ja hanakkana päällä. Hän työntyi sisääni, olin parkaista onnesta ja kiimasta taisin vähän parkaistakin.

Hän alkoi innostua yhä enemmän. Työntyi yhä syvemmälle, tarttui selkäkautta hartoistani, etten valuisi alta pois. Oi että oli ihanaa kyytiä.

Sitten hän nousi päältäni, otti kiinni lantiostani mitään sanomatta. Käänsi minut ja otti minut takaapäin. Tämä oli jo hänellekin onnen täyttymys. Muutama työntö ja kalu sekä mies alkoi vapista. Saimme molemmat kunnon orkut, hän purkautui sisääni voimalla. Lämmin paineaalto täytti minut, tuntui kuin olisin täynnä spermaa. Nukahdimme vierekkäin kaverini olohuoneen lattialle. Heräsin aamulla kun tämä mies meni vessaan. Kun hän palasi vessasta, niin hän alkoi hyväillä minua.

Heräsin ihanaan tunteeseen kun minun nännejäni suukoteltiin. Hän alkoi uhua ensimmäistä kertaa rakasteltaessamme. Sanoi että haluaa minua. Olin innostunut siitä hanakkudesta jolla hän näytti, miten paljon hän minua haluaa, mutta samalla olin vähän pettynyt vain moisesta kommentista. Ennenkuin olin asiaa edes ajatellut ja kunnolla herännyt olimme taas ls. Hän työnteli innolla ja krapula kestävyydellä. Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot onko aamu-pano hyvä? Kaikki panot ovat hyviä. Jätkän tarvii kylläkin päästä ekaksi aamukuselle. Se onkin usein hankalaa, kun on aamustondis menossa. Mutta miksi kani pani aamulla varhain? No kun aamupano se on parhain. Siis vastaus aamupano on hyvä. Varsinkin ihan heti herättyä. Aamupano se vasta hyvää onkin. Olettaen että ei ole töihin tai muualle kiire ja voi rauhassa ja raukeana hyväillä toista ja syttyä uuteen päivään.

Mielestäni aamun pieni seesteisyys lisää seksiin eroottisuutta. Meillä miehillä onkin kalu usein vielä sopivasti krampissa, joten mikä olisikaan parempaa, kuin pieni "aamuhieronta" josta on varmasti iloa molemmille Aamuinen erektio on ainakin minulla paljon parempi kuin esim.

Se on kuin ennen nuorena miehenä. Naisystävänikin on sen huomannut ja hän haluaa nauttia siitä jos ei ole mitään kiirettä minnekään.

Se sopii minullekin oikein hyvin ja on nautinnollista tuotaa nautintoa hänelle kunnolla seisovalla kalulla. Myös krapulapäivän iltapäivä on erittäin hyvä aika. No huh huh Olen samaa mieltä että rapulassa "aamupano" on erittäin mukavaa: Ihana herätä miehen kova kalu selkää vasten.

Tosin minunkin miehen pitää päästä ensin käymään vessassa, mutta eipä se haittaa. Hänkin muuten sanoo, että krapulainen olo helpottuu rakastelulla. On myös ihana herättää mies antamalla hänelle suuseksiä. On myös tosi ihana herätä naisen ottaessa suuhun! Voi hyvänen aika sitä fiilistä,unen läpi alkaa tuntua hyvälle ja sitten kun siihen herää,se vasta tekee gutaa.

Daami kun vielä nousee ratsastamaan niin ei todellakaan ole kiire mihinkään. Siinä vain pitää ottaa huomioon toisen huomioiminen ja syyhygienia, jos suutelee.

: Kova kalu pano vessassa

Kova kalu pano vessassa Linet slag escort girl vantaa
VS SEX RAKEL LIEKKI SEX 844
Kova kalu pano vessassa 108

Kova kalu pano vessassa -

Aluksihan se sattui aika tavalla, mutta toisella kädellä mies sormetti mun klitorista ja pillunreikää, sitten pystyin rentoutumaan. Mikäli tälläinen jännä työ kiinnostaa, niin rekrytointi löytyy osoitteesta: kova kalu pano vessassa Työntyi yhä syvemmälle, tarttui selkäkautta hartoistani, etten valuisi alta pois. Samoin minua melkein huimasi, kuinka etenin nopeesti. Tuota leffareissua muistellessa päädymme aina sänkyyn. Nousin seisomaan riisuakseni housuja alemmaksi. Junasta poistuessamme oli tarkoitus mennä eri suuntiin, hänellä valui spermaa pohkeessa, hän sipaisi sen sormeensa, nuolaisi ja sanoi 'Heippa taas'

Kova kalu pano vessassa -

Oli vaan sellainen olo että hän todella otta minut siinä asennossa. Hänen kulli osoitti suoraan kattoon, kun hyväilin palleja ja reisiä. Koitin ajatella kaikkea muuta ettei ala seisoon. Hän hyväili klitoristani sormellaan samalla suudellen minua suulle, kaulaan sekä rinnoille.

0 thoughts on “Kova kalu pano vessassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *