Tuccabaja salla aihe

tuccabaja salla aihe

Itse kävin ekaa ja vikaa kertaa sielä n. Leikkautin hiusten latvoista kuivat pois ja värjäytin blondatut hiukset vaaleanruskeiksi, tai siis näin pyysin kampaajaa tekemään. Noh latvat oli ok, mutta sain lisäksi todella ruman otsiksen, jonka kampaaja laittoi niin, että peitti toisen silmän kokonaan.

Väri olikin vielä kamalampi! Mun hiuksista tuli tosi tummanruskeat, joka ihan 3 viikossa kului harmahtavaksi ja tietyssä valossa vihersi. Ja okei tiedän, että vaalennetuissa hiuksissa ei välttämättä tummempi väri pysy niin hyvin kuin normaalisti.

Mutta mie silti pyysin vaaleanruskeaa ja näytin kuvasta sen värin kampaajalle. Sitten vielä kun kampaaja huomas mun ilmeestä, etten tykänny tukasta yhtään ja mainitsin väristä niin hän alkoi tosi töykeäksi.

Tän kampaajan nimeä en muista enää, mutta mieshenkilö oli kyseessä. Se mieskampaaja on niin onneton värjäämään Tuccapajalla. Se kirjottelee jotain blogia ja johonkin ammattilehteenkin juttuja, luin siitä kampaajalla ollessani.

Toi sun kuvaelma sopisi hyvin siihen mitä se "kehui" tehneensä ja kuinka asiakas oli loppupeleissä ollut täysin haltioitunut tummasta upeasta sävystä. Kampaajani tosin kertoi kun näki lukevan juttua siitä että hän on joutunut korjaamaan useaan otteeseen Tuccapajan tekosia Enkä kyllä näiden juttujen perusteella ihmettele lainkaan!

Kampaaja kun perustelee ammattitaidolla tekemisensä, sen ymmärrän, tosin ensin pitää aina kertoa mitä kampaaja tekee. Olen myös kuullut pari tapausta, joissa henkilö oli käynyt Tuccabajassa kampaajalla, ja saanut aivan erilaisen lopputuloksen kuin oli pyytänyt. Toisessa tapauksessa muutaman sentin hiustentasaus oli muuttunut 10 sentin leikkaukseen ja toisessa väri oli ollut aivan muuta kuin oli pyydetty, eikä edes anteeksipyyntöä ollut saanut.

Minulle taas Tuccabajan tyttö leikkasi tosi hyvän mallisen tukan. Minun tukan taas pilasi erittäin pahasti. Olen käynyt keskustan toimipaikassa useamman vuoden ja en voi muuta kuin kehua!! Vakiokampaajani on kyllä ammattilainen eikä ikinään ole ollut tuollaisia ongelmia.

Enkä kyllä koskaan ole maksanut jostain lakasta!! Joka kerta tehdään monivärjäys ja leikkaus ja ei todellakaan maksa euroa. Hyvin on leikannut mieskampaaja eikä hintakaan ole ollut kallis. Tarkkaa työtä tekee ja tyylikkään näköisen. Aina olen lähtenyt tyytyväisenä pois. Poikani kävi Roissa siinä "miesten parturissa".. Tämä laittaa miettimään että miten tämä on mahdollista? Kaikissa käymissäni liikkeissä asiakas suojataan asiaan kuuluvalla tavalla, jotta asiakas ja asiakkaan vaatteet eivät likaantuisi.

En ole kullä ikinä kuullutkaan mistään hiusalan liikkeestä, missä asiakasta ei suojattas lainkaan! Ei M-Roomiin ikinä Kävin kesäkuussa eräänä lauantaina n. Ovessa mainostettiin, että ilman ajanvarausta tukanleikkaus. Menin sisään, parturissa oli n. Kumpikaan ei ollut minua näkevinään minua.

Heillä oli parturoitavat asiakkaat. Kohteliaasti odotin ensin seisaallaan n. Miesparturi kehui vain asiakkaalle, että alkanut harrastamaan laskuvarjo-hyppäämistä.

Kun sai tämän leikattua ja klubiinsa asiaakkaaksi, niin siirtyi peremmälle parturiinsa. Eli kumpikaan työntekijöistä ei minua edes tervehtinyt eikä ollut edes näkevinään. Totesin, että tuon parturin ovea en avaa enään koskaan. Itse olin pukeutunut siististi ja varmasti olin ystävällisen näköinen. Toimin itsekin palveluyrityksessä akateemisesti koulutettuna esimiehenä. Ethän vain satu olemaan nainen? San is shining Onneksi meitä muitakin partureita on kaupunki täynnä jotka osaavat palvella asiakkaansa eli ei muutakuin etsi itsellesi vakiparturi jonka luona on mukava käydä!!!

D hänellä oli joskus useampikin kampaamo rovaniemellä. Onko sama Maire kyseessä, joka oli Sampokeskuksen aukiolla tuttu näky ja poliisitkin tunsi hänet??? Olin silloin luvun loppupuolella hengailemassa siellä aukiolla ja aina muistettiin Maire. Black is Black 9. Vähän samaa kuin Kampaamo Lookss tossa keskustassa. Ovatkohan ottaneet oppiäidikseen ja mallia tästä. Keskiruskea tukka on peilistä katsottuna lähes musta. Et se on peili vaan joka vaikuttaa Värjättiin keskiruskeaksi, nyt mulla on musta tukka ollut 3vkoa.

Että joo, kannattaa uskoa mitä kampaaja suosittelee. Kävin ottamassa raidat ja normi miesten hiustenleikkuun, kesti ikuisuuden ja lopputulos oli muuta kuin piti. Kampaaja oli päättänyt muuttaa leikkausta kesken leikkuun ku oli huomannut et tää sopis mulle paremmin. Eiks siitä normisti kerrota ensin asiakkaalle? No, päästyäni tuolista vihdoin pois ja maksettua kohtuuttoman hinnan.

Auton ikkunalasissa odotti parkkisakko. Kesken kaiken ku ei päässyt viemään lisää parkkiaikaa. Uskomaton paikka, ei tarvi avata tuota Taika tukan ovea toisti. Aiemmin työmatkani kulki tuon Kansankadun kampaamon ikkunoiden ohi.

Ihmettelin joka päivä, kun siellä näkyi värjättävän vain mustatukkaisia. Ne olivat varmaan saaneet ostaa halvalla ison erän mustaa väriä Palvelun puolesta kannattaa jättää kokeilematta Hairstore, siellä kampaajat ovat ylpeitä eikä palvelu pelaa. Ainoastaan päällikön Mintun aikaansaannoksiin ovat jotkut olleet tyytyväisiä. En itse ole käynyt Rovaniemen tuccapajassa, mutta Kemijärven tuccapajasta on erittäin hyviä kokemuksia.

Rovaniemen kampaamoista suosittelen SASA nimistä kampaamoa, sielä suht edullista ja hyvä palvelu! Kemijärvellä sama vika kuin viestin aloittajan kuvauksessa. Väri ei näy eikä malli tule se mitä pyydetään. Hehh, jopas täällä on paljon viestejä.

Aloitusviestiini viitaten, kyseinen henkilö ei ollut mies, vaan nainen. Itselle sattunut ihan sama ja sen jälkeen en todellakaan ole avannut sen liikkeen ovea! Aivan järkyttävää palvelua koko paikassa. Hei te jotka saitte värjäystä ja leikkausta "vasten tahtoanne"ja päin puuta olitteko niin hulluja että maksoitte sen mitä pyysivät??

Ja sinä jolla päätä kirveli, pesitkö päätäsi sitten kotona 2 vuorokauteen vai oliko näin että vaikka pesit niin kirveli silti? KÄvitkö näyttämässä jälkeenpäin ja viimeinen kysymys, saisko tietää kampaajasi nimen joka leikkeli vastoin sinun toiveitasi? Kyll kampaajan tulisi myöntää virheensä.

Hyvän kampaajan tunnistaa siitä että hän kestää kritiikkiäkin eikä hypi aina asiakkaan silmille. En usko tuccabajasta tuota liipalaapaa. M-Roomiin menemistä en suosittele ellei ole montaa tuntia aikaa odottaa että "clubilaiset" kiilaavat jonon ohi ja siistivät viikko sitten leikattua tukkaansa. I love M-Room Meidän perheemme sai taas eilen hyvän kokemuksen M-Roomista.

Yrityksessä taitaa työskennellä mies ja nainen, joista nainen oli eilen vuorossa, kun pikku poikani hiukset leikattiin. Kahdeksanvuotias poikani viihtyi paikassa, seurasi valppaasti leikkaamista ja jutteli yrittäjien ainakin toinen heistä lienee itse yrittäjä kanssa.

Poikani kyseli, että missä se miesparturi on, joka viimeksi leikkasi hänen hiuksensa. Mies tuli sitten vaihtamaan muutaman sanan lapseni kanssa. Minusta on kiva, kun on miehistäkin meininkiä partureissa. Vien aina poikani miehiseen paikkaan. Siellä oppii jotain miesten maailmasta ja näkee, etteivät ammatit olekaan ihan niin sukupuolittuneita kuin ne Suomessa tuppaavat olemaan. Suomi on ammattien sukupuolittuneisuudessa Euroopan kärkimaita, ammatit ovat jakautuneet nais-mies -akselilla niin selvästi.

Etelä-Euroopassa kaikki ravintolan tarjoilijat saattavat olla miehiä. Se on niin jees tällaiselle naisasiakkaalle. Lapseni isoäiti käytti pikku poikaani eilen M-Roomissa. Mun puolesta purkit saa jäädä jatkossa ton liikkeen sisälle. Niin töykeää asiakaspalvelua kuin vaan voi olla.

Aivan järkyttävää miten nämä kuvittelee palvelevansa asiakkaita! En ainakaan uskaltaisi ostaa lahjakorttia sieltä,. Kemijärvellä hiukset osaa leikata tosi hyvin Räsäsen Pirjo ja palvelu pelaa ;. Tony on miullekin ollu niiiiin ihaaana! Kiitos upeasta elegantista uudesta lookista! Tällaisia kyllä kuulee tosta paikasta aika useinkin! Millähän keinoin toi liike pysyy pystyssä? Monet sanoo että ovat itsekkäitä kampaajia. Samoin se Dohair ja Lookss tai mitä noi nyt sit ovatkin.

Pikkusen karannu homma käsistä. Asiakkaita päällekkäin ja ei mistään palvelusta hajuakaan. Kyll taso laskee kuin lehmänhäntä. Joskus aikanaan ku paja oli pieni parin hengen firma, mut nyt tehdään vaan puhtaasti rahaa. Onneksi on niitä pieniäkin kampaamoja, jossa välitetään asiakkaasta. Siellä leikitään isoa firmaa , vähän niinkuin ABC huoltamot, joka kulmaan ja paskaa tuotetta.

Turha valittaa,tulkaapa naiset leikkauttamaan tukan minun pakeille. Kokeile ihmeessä, jos haluat tuntea olevasi arvostettu Asiakas isolla Aalla! Siellähän ollaan niin allergisia et kaikkea ei voida tehdä! Kannattaa kävellä pari kertaa kampaamon ohi ja katsoa mitä siellä tapahtuu.

Ketjun aloituksessa mainitun kampaamon ohi usein kävelleenä olen nähnyt siellä leikattavan vain yhdenlaista kampausta. Kampaus on kuin miesten lyhyt perustukka höystettynä parilla pidemmällä töyhdöllä. Ovesta putkahtelee asiakkaita just sama malli päässään ulos. Eikö kampaamoissa pitäisi osata tehdä esim. Parturi-kampaamo Heli on myös jotain aivan uskomatonta, tod. Eikä saanut korvauksia vaikka sanoi ettei ole tyytyväinen! Tosta Helistä on kuullutkin aika paljon samankaltaista.

Mut eiks se teekin enemmän mummoille permiksiä? Oli sen Kallion kampaamon jatkaja? Olin tyytyväinen ja tuli sellainen kuin pyysin. Tummatukkainen nuori tyttö oli siellä silloin. Taika takku kele,,,,, puoli päätä oranssina ,,,värit siis muualla kuin hiuksissa. Jaloilla kun äänestää niin kaampaaja jää nuoleen näppejään Ja jatkuvasti selevittää ihmisten asioita. Menisi amerikkaan kilpaileen siihen Talenttiin,sammakkojen sarjaan,kellä on suurin suu. Ainakin sen tunnistaa lärvistä.

Ei uskalla mennä suolle hillastamaan,kun pelkää että kurjet nokkii hengiltä sammakkona? Itselläni on myöskin huonoja kokemuksia, sain kuitenkin rahani takaisin epäonnistuneesta värjäyksestä siltä mieheltä. Tosi onneton värjään ja leikkaan se tyyppi siel pajalla Rovakadulla.

Ois pitänyt käydä valittamassa ja itekin pyytää fyffet pois. Ihmiset hyvät, tiedättehän että myös kampaamo palveluista on mahdollista ilmoitaa kuluttaja asiamiehelle, täytyy vainaukaista suu paikan päällä ja jos ei silloin korvausta heru tai ainakin hinnan alennusta niin sitten kuluttaja virastoon puhelua. Tästä oli vielä kerran telkkarissa juttua että ihmiset lian vähän antavat palvelusta palautetta, vaikka tässä tapauksessahan siitä maksaa vielä aika ison summan.

Valitattehan takistakin jos se hajoaa ensikäytössä? Muistakaapa sitten värjäyksistä kitisijät, että jos olette aiemmin värjänneet hiuksenne "ns. Markettien huisvärien myynti on vähintäänkin arveluttavaa Kampaajien kemiantaidot on ala-arvoisen huonot, kuten tämä "kaupan värit on eri värejä kuin kampaamon arvokkaat värit" -kirjoituskin osoittaa.

Olisit vielä väittänyt, että kampaamon arvokkaissa tuotteissa silikonitkin on aivan erilaisia kuin kauppojen tuotteiden silikonit: Niinpä niin, sinun kemian taidot nänyttävätkin hienoilta! Kampaamoiden laadukkaat shampoot eivät sisälläkään silikonia, jota markettien shampoot sisältävät kiiltävyyden lisäämiseksi. Kyllä hyvän kampaajan tunnistaa siitä että hän uskaltaa kieltäytyä tekemästä jotain, mikä epäilyttää.

Ja kyllä hintakin kertoo, jos liikkeessä jatkuvasti jotain väri leikk tarjouksia yms yms Kiertäisin ko liikkeen ja kaukaa! Kokemukseni ja tietämykseni mukaan kaupan- ja kampaamoidentuotteissa on ihan samoja aineosia. Kampaajan vain pitää tunnistaa onko hius täynnä metallia, silokonia yms. Huomattavasti helpompaa on värjätä hiusta, jonka historian tuntee, kun tietää mitä käsittelyjä on hiuksessa ollut ja miten asiakas hiuksiaan hoitaa.

Ei "kaupanvärit" reagoi "ammattivärien" kanssa hiuksissa mitenkään erityisesti. Ongelma on enempi siinä, että "kaupanvärit" ovat usein varmuudenvuoksi paljon voimakkaampia. Asiakkaat eivät ole ammattilaisia, joten usein kotivärjäys on vain tietämättömyytä liian voimakas.

Ammattilaisena varmasti tiedät, mitä hiukselle ajanmyötä tapahtuu. Toinen tarina on tietysti pesu- ja muotoilutuotteet. Paljon samoja ainesosia, myös niitä silikoneja. Laadukas "kampaamoshampoo" on riittoisaa, siinä on tarkemmin valikoidut raaka-aineet ja tärkeintä, että ammattilainen valitsee juuri asiakkaalle sopivat tuotteet.

Kalliimmaksi tulee ostaa monta huonoa, kuin yksi hyvä! Useimmat mainostetut "salonkilaatua"-tuotteet eivät kelvanneet kampaamoille myyntiin, niin nyt niitä mainostetaan laatua sanalla. Myös kampaamoissa on näitä edullisenpia sarjoja kuten Osis, Four Reason yms. Ihan hyvää peruskamaa ja etuna taas se että ammattilainen suosittelee oikeat tuotteet, mutta ei lähelläkään todellista "ammattikampaamolaatua"!

Terveiset vielä vihree vai punaselle! Eihän enää pelotella asiakkaita pilalle menneillä hiuksilla, kun kaikki on kiinni vain meidän ammattitaidosta! Olen sitä mieltä että kampaajia on monenlaisia, mutta niin on asiakkaitakin lue aasiakkaita. Jos et ole tyytyväinen sano kampaajalle tai ota yhteyttä johonki asiamieheen tai "äänestä" lompakolla niinkuin minä teen. Tuccabaja on huono kampaamo minusta. Ei auta sanoa kampaajalle, koska tämä on mielestään oikeassa eikä asiakas!

Eiköhän mielipiteitä ole niin paljon kuin asiakkaitakin on. Kaikkia miellyttää eri asiat. Samassa liikkeessä voi olla toinen kampaaja myös parempi kuin toinen.

Itse olen kiertänyt monet liikkeet läpi. Taigatakku on hyvä paikka ja olen ollut tyytyväinen jo usemman vuoden. Ei ole ollut tarvetta vaihtaa. Siellä osataan tehdä hiukset, jotka kantajalle sopivat, eikä kaikki näytä samalta.

Täällä kovasti haukutaan näiitä kampaamoita. Mitä sitten suosittelisitte kun pitäisi saada latvat tasattua hiuksista, ehkä jotain raitoja voisi laittaa? Ja tietenkin hinta olisi sellanen sopiva, mulla ei ole vara maksaa satasia parturilla käynnistä. Naisen hiusten leikkuusta siis kyse. Mitä ihmettä, valoa Hairstore on kuulemma loppunut Rovaniemellä.

Voiks sellainen vaan loppua? Kyllä on loppunut,yritys velkasaneerauksessa,myös Tornion cen cei liike suljettu.. Pien kampaamoille hyvä tieto: Ei löytynyt verkkosivuilta tietoa. Pitäs käydä ostamassa Osiksen lakkaa, ku sieltähän sitä saa? Olen itse käynyt Rovakadun Tuccabajalla miespuolisella parturi-kampaajalla. Hän on erittäin ystävällinen, hyvin käyttäytyvä, kuuntelee asiakastaan ja keskustelee älykkäästi.

Hän tekee hiuksiini aina jotain upeaa ja uutta, värit ovat aina olleet hehkuvia, kauniita ja hiukset upeat ja hyväkuntoiset. Eikä hän koskaan tee niitä mustakirjavia papukaijatöyhtöjä, mitä kaikki muut siellä tekevät. Tällä kampaajalla käynnit ovat aiheuttaneet kehuja hiuksistani. Kaikki huomaavat ne ja pitävät niitä upeina. On siis pakko tähän viestiketjuun todeta, että myös asiakkaita on monenlaisia, enemmän ja vähemmän juntteja, fiksuja ja vähemmän fiksuja.

Kyllä kyllä, mies oikealla paikalla: Aivan samanlaiset kokemukset, kertaakaan ei ole epäonnistunut. Harvinaisen hyvä muotoonleikkaus, hieronta hiusten pesussa ja ystävällinen keskustelu. Hinta noin 30 ekeä ei kyllä ole minusta kallista. Vastaavanlaisia kehuja myös saatu. Ihmettelen kyllä näitä moitteita värjäyksissä.

Joo jos jaksaa kuulla kuinka mahtava ja hyvä on tekemään kaikkea. Polkkatukassakin toinen puoli nyt saattaa olla pari senttiä pidempi, mut sehän on kuulemma IN. Mun puolesta voi ton puljun ovi pysyä jatkossa kiinni ihan huoleti. Mutta onneksi kaupungissa on muitakin ja rauhallisempia paikkoja. Ei tee mieli olla keskipäivällä jossakin teini discossa, missä nokat pystössä kävellään eikä edes osata tervehtiä kun sisään tulee.

Hyi miten ihmiset kehtaavat haukkua henkilöitä tähän tapaan. Täysin sivistymätöntä ja moukkamaista! Olen itse myös aina saanut em. Kaikilla vain ei toimi kaikkien kanssa, eikö se ole ihan normaalia. Tuccabaja on jees ja kaikki sujuu mun mielstä todella hienosti, jos jokin ei täsmää niin kertokaa ihmeessä heille ja palaute on kaikille hyvä homma. Itse elen muuttanut eteläsuomesta roihin ja siellä kampaamoiden palvelu on aivan eriä kuin täällä rovaniemllä. Kerran olen 4vuoden aikan ollut palveluun tyytymätönja seuraavan kerran kävin Freedomissa jossa kävi niin et kolme viikkoa kuljin pipo syvällä päässä mut sen jälkeen olen ollut tuccabajan vakio asiakas.

Ei ole yhtään ihme et sinne pääsee vaik kuin nopsaan. Jos kampaajalle pääsee alle 2: Toinen minne minä ja kaverit ei mennä on toi Hiussali Vaula. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Lappi Kemijärvi kyllä harmitti kyllä harmitti harmistunut Juhlia ei ollut,vaan ne oli olleet jo KLO Olisiko kannattanut vaikka kauppojen oviin viedä oikaisu ikmoitukset??????????? Kemijärveläiset Missä on näteimmät kassaneidit?

Kauppakeskus, Kemijärvelle ,jo sitä on odotettu ,Suopangille toiminnan kehittämistä sitä tarvitaan. Onneksi oli hieno ilma. Meikä ootti massaliikkeen tiedotusta klo Vappunahan siitä ois pitäny mainita eespäinkin jottain ajatusta. Miksi vasurit laittaa ilmoituksensa Kotikymppiin, eihän siinä lehdessä ole edes painopaikkaa ilmoitettu, joka on muuten pakollinen. Siitä näkee minkä tason lehti se on. Ei ole samantyyppiset lehdet muualla ainakaan parempia.

Tässä kusipäitten valtakunnassa kaikki maksaa,eikö ole hyvä että jokin on edes ilmainen,vai eikö saisi olla,mitään ilmaisia palveluita kansalle. Siihenhän tässä on viime aikoina ajauduttu,että paskastakin pitää maksaa. Ilmoitus oli muuten maksullinen,ja Kotikymppi on kyllä vastuussa tästä. Juha Kasurinen nyt sattuu olemaan sopimusyrittäjäfirman Tuccabajan toimitusjohtaja parturi-kampaajamestari joten tyyppi tässä tarkoittaa ilmeisesti Koillis-Lapin toimittajaa, Sami Kasurista?

Kotikymppi ei ole mikään sanomalehti, vaan mainoslehtinen, jota lehtimiehiksi täysin amatöörit valmistavat ja kirjoittavat siihen "juttuja! Ettekö te törpöt tajua, että mitään ilmaista ei olekaan. Kotikympin mainokset maksavat asiakkaat kauppojen tuotteiden hinnassa. Hinnat olisivat paljon halvempia, jos ilmaisjakelulehtiä ei olisi olemassakaan, vaan lehdet maksettaisiin tilaushinnoissa. Oikaisun olisi kyllä voinnut Kotikymppi suorittaa ja myös maksaa.

Jos lehti tekee tälläsen mokan mitä hyvää siinä on????????????????????????????????????? Käytin sitten hieman maalaisjärkeä ja päättelin, että eihän se juhlan aloitus mitenkään voi venyä niin pitkään.

Tuccabaja salla aihe -

Itselläni on myöskin huonoja kokemuksia, sain kuitenkin rahani takaisin epäonnistuneesta värjäyksestä siltä mieheltä. Aloitusviestiini viitaten, kyseinen henkilö ei ollut mies, vaan nainen. Tietääks se kempan hankkeelle lisäpotkua? Miten tuollaiset kokemattomat nuoret osaa tehdä kunnon värejä. Olen itse käynyt Rovakadun Tuccabajalla miespuolisella parturi-kampaajalla. Ammattilaisena varmasti tiedät, mitä hiukselle ajanmyötä tapahtuu. tuccabaja salla aihe Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Poikani kävi Roissa siinä "miesten parturissa". Olisin kyllä sanonut ettei tarvitse pestä jos olisin tiennyt hinnan Aina olen lähtenyt tyytyväisenä pois. Ei "kaupanvärit" reagoi "ammattivärien" kanssa hiuksissa mitenkään erityisesti.

Vakiopaikkani on Tuccabaja, mutta toisessa kaupungissa. Tämän vuoksi menin Oulussa ollessanikin Tuccabajalle. Ymmärrän että muotoilutuotejämien vuoksi on hiukset hyvä pestä, mutta vakkarini aina kysyy onko minulla ""aineita"" päässä ja onko pesu ylipäänsä tarpeellinen.

No anyway, tottakai vika on omanikin kun en saanut tilanteessa suutani auki, mutta minä en pitänyt ko. Varasin kyllä jo ajan ko paikkaan, kohtahan selviää mimmonen paikka on Hakuassa olis kampaamo, jossa kampaaja keksii personaallisen kampauksen ja laittaa hyvän värin.. Minäkin menen piakkoin Tuccabajaan hiusten leikkuuseen Kertoisitko tiu vielä tarkemmin, miksi koit kyseisen paikan hinta-laatusuhteen huonoksi?

Mitä hiuksillesi tarkkaan ottaen tehtiin? Paljonko siellä maksaa hiustenleikkaus? Naisten leikkaus kaikkine lisukkeineen 36€ siis sis pseun, muotoliutuotteet jne. Eipä oo kauaa kun taas kävin hiukseni fiksauttamassa vakkaripaikassani Oulun Tuccabajassa. Siellä oli liike remontoitu ja muutenkin oli havaittavissa jotenkin raikkaampi tunnelma.

Itse olen mieltynyt ammattitaitoon ja konstailemattomaan, mielestäni hyvään asiakaspalveluun. Hinta on minulle sopivaa keskitasoa. Ei ole syytä vaihtaa hyvää epävarmaksi Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Minäkin mielelläni kuulisin kokemuksia hyvistä paikoista Kemi-Tornion alueelta. Hakusessa olisi myös luottokampaaja, jonka luota en lähtisi pettyneenä hiustenleikkuun jälkeen.

Posted November 5, Itse olen käynyt vuosia tuossa Pienessä Hiushuoneessa ja siitä on tullut luottokampaajani    Hääkampausta varten on jo aikakin varattu. Posted July 3, Hääkampaus itsellä tulee Hair Heroesilta. Se Mikko siellä on aivan loistava. Ihan semmoinen "suuren maailman" taituri kampausasioissa ja hiustenhoidossa. Meikki tulee Albana Mustafilta. Varasin ajan ja otin samalla kasvohoidon ennen h-hetkeä. Hyvissä ajoin katsottiin meikkityyli ja kaikki. Albana ajaa kaasoni luokse aamulla tekemään meille kaikille meikit, samalla kun nautimme skumppaa hieman.

Mukavaa, ei tartte kuin kampaajalla käydä ja sitten mennä vaan kaason luo rentoutumaan ennen vihkimistä. Ja saa molemmat kaasoni ihanan juhlameikin myös. Ja hääaamuna Albana laittaa ripsiin tupsut korostamaan silmiä. Todella mukava ja ammattitaitoinen.

Kemissä on myös parurikampaamo ROC mikä on myös todella suosittu. Ja miehelle otin ajan parturi-kampaamo Elmeristä. Sekin on kehuttu ollut.

Onhan noita hyviä kampaamoja Kemi pullollaan. Posted August 2, Olisiko lisää, ajankohtaisia kokemuksia? Mieluiten Kemistä tai Keminmaasta. Posted February 7, Mulla ei oo omakohtaista kokemusta, mutta työkaverini on kovasti kehunut tuota yllämainittua Albanaa. Hän kävi Albanalla häämeikissä ja -kampauksessa, ja näytti kyllä kuvissa todella kauniilta.

You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Rekisteröidy Hääfoorumille Pääset osallistumaan hääkeskusteluun, aloittamaan oman hääpäiväkirjan, hääblogin ja kuvagallerian! Osallistu arvontaan Jaossa ,- lahjakortti.

Tuccabaja salla aihe -

Haha, luuleeko aloittaja että ketään kiinnostaa tälläinen lapsellinen shaiba?! Miten sulla on tähän mennessä hiukset leikattu? Lopputuloksen nähtyäni olisin mielummin maksanut siitä että hiukseni palaisivat ennalleen, varsinkin kun summa kasvoi lähes euroon.

2 thoughts on “Tuccabaja salla aihe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *