Suomi treffit gmail login suomi

suomi treffit gmail login suomi

Keskustelukumppania, jonka kanssa voi keskustella esim. Läheisyyttä, sympatiaa, ymmärtämistä ja huomioimista, kun elämä ei menekään niin kuin Strömsössä. Kannustavaa, arvostavaa ja positiivista asennetta.

Siis kaikkea mitä suhteelta voi toivoa. Kodin, jossa on turvallista, mukava lämmin henki ja kiva viettää aikaa. Toimivat pelijärjestelmät, jolloin säätämisen ja makeisten sijaan voi keskittyä silmäkarkkiin. Ihmisen, joka on valmis sitoutumaan ja perustamaan perhettä lähitulevaisuudessa. Harrastan videopelejä, larppeja, roolipelaamista, ja viihdyn kirjojen ja kirjoittamisen parissa.

Liikun paljon potkunyrkkeilyn, jousiammunnan, ja lenkkeilyn merkeissä. Olen myös järjestänyt muitakin tapahtumia, ja conin järjestäjäksi voisin joskus mennä, jos pääsen paikan päälle. En ole aikaisemmin seurustellut. Pidän musiikin kuuntelusta, elektronisesta heavy metalliin ja rokkiin. Joskus kuuntelen kelttimusiikkia, ja minun kanssani voi keskustella musiikista kyllästymiseen asti.

Osaan rakentaa larpeissa käytettäviä miekkoja ja panssareita, mitä olenkin tuttaville tilauksesta tehnyt. Osaan myös koulutuksen puolesta sähkötöitä.

Eläinrakkaus on aina plussaa. Rehellistä nörttiä, joka kertoo minulle asiat niinkuin ne ovat. Roolipeli- ja videopeliseura kelpaisi. Tärkeintä on, että olet oma itsesi ja hyväksyt minut sellaisena kuin olen myös. Pelikaverin kortti- rooli- video- tai vaikka lautapeleihin Rehellisyyttä Huumoria, vaihtelevantasoista. Laita minulle rohkeasti sähköpostia, olen itse hieman huono tekemään aloitteita keskustelulle, mutta vastaan mielelläni ja tutustun sinuun!

Olen kiinnostunut etenkin fantasiasta ja cossaan mielelläni etenkin Tolkienin hahmoja. Tällä hetkellä olen innostunut Silmarillionin hahmoista. Myös cossauksessa olen aloittelija, enkä aina jaksa tehdä kaikkea itse alusta asti.

Kilpaileminen ei ainakaan tällä hetkellä itseäni kiinnosta, mutta kannustusjoukkoihin liityn mielelläni. Olen kiinnostunut myös pukujen tekemisestä ja maskeerauksesta. Tänä vuonna listalla ovæt ainakin Popcult, Ropecon ja Worldcon. Lisäksi haaveilen joskus pääseväni Dragonconiin. En siis etsi parisuhdetta, vaan ihan puhtaasti uusia conikavereita.

Mahdollisesti matkaseuraa ja ihmisen, jonka kanssa voi jakaa hotellihuoneen tai jonottaa nimmareita yms. Tarvittaessa voin myös valo- tai videokuvata.

Siksi jätän tämän ilmoituksen. Itse olen ollut pitkään aiheesta kiinnostunut, mutta tapahtumiin olisi hauskempi mennä kavereiden kanssa. Elämäni pyöriikin pitkälle taiteen ja kulttuurin ympärillä joten olisi plussaa jos olisit myös kiinnostunut samoista asioista. Ilmeenikään ei värähdä vaikka maailma räjähtäisi ympärilläni.

Vain videopelit saavat vihani kuohahtamaan. Asun tällä hetkellä Helsingissä, mutta saatan muuttaa muuallekin jos unelmatyö sinne ajaa. Lemmikkejä ei tällä hetkellä ole, mutta kissa on ollut haaveena jo pitkään. Jos innostun jostain, saatan olla sen pauloissa useamman kuukauden lähivuosien esimerkkejä Jesus Christ Superstar ja Undertale. Pidän sekä piirtämisestä että laulamisesta. Puhun mielelläni lempisarjoistani ja tykkään myös katsoa niitä yhdessä.

Makuni on laaja mutta lemppareitani ovat esim. Olen myös suuren luokan Pokemon-fani. Tekisin mielelläni töitä tutkimuksen, viestinnän tai opastyön parissa, mutta villinä unelmana myös nettisarjakuvan teko kiinnostaa. Parisuhdekokemus on pyöreä nolla, koska viihdyn hyvin yksinänikin ja omat ihastumiset ovat hitaita ja harvassa.

Elämänkumppani olisi kuitenkin upeaa löytää! Nautin laulamisesta ja harrastan kuoroa. Olisi kiva laulaa duettoa jonkun kanssa Disney-tyyliin! Luontoretkeily on ihanaa, tunnen lintulajit hyvin ja tulen niitä myös osoittelemaan joka paikassa minne menen. Suutun todella harvoin ja arvostan ihmisiä, jotka yrittävät myös ratkaista riitatilanteet yrittämällä ymmärtää vastapuolta. Nörtit etsivät seuraa — lue ilmoitukset eri puolilta Suomea. Tasapainoisesti hassuttelusta ja vakavuudesta, molemminpuolisesta luottamuksesta, toisen kunnioittamisesta, yhteisestä ajasta sekä omista menoista, toisen huomioimisesta.

Vuosikerralla ei niinkään ole väliä, kunhan on tarpeeksi kypsynyttä. Vaan minkälainen on paakari joka hakuaan tässä esittelee? Lähes 40 vuoden ajan on elämää tullut jo nähtyä ja omaa soppea rakennettua pääkaupunkiseudulle. Koska pääsi taikina valmistettaessa liikaa paisumaan, ei muistuta Venusta neito tää, vaan paremminkin lie karannut taulusta Rubensin. Persoonaltaan on vaihtelevainen, sillä siinä missä alkuun saattaa ujoltakin vaikuttaa, niin tutussa joukossa tuskin puheetta jää.

Ja vaikka elämässä jokaiseen päivään pyrkiikin suhtautumaan pilke silmäkulmassa, ei lyö hän elämää leikiksi. Niin on monissa liemissä keitetty, että vain harvakseltaa hän itseään prosenteilla marinoi ja nykyisin savustuksenkin hoitaa saa leirinuotio. Kun työltä aikaa jää uppoutuu hän mielellään kirjojen maailmaan tai katsastaa tv: Säännöllisesti on myös päästävä pyörähtelemään ja opiskelemaan lisää historiaa sekä rakentamaan keskiaikaista persoonaa.

Ja jos oikein onnistaa, niin hyvässä seurassa saa pelilaudalla nappuloita liikuttaa tai muuria Mahjongin rakentaa. Vaan huomioithan, että deittailu ei ole minulle harrastus, enkä tutustumiselle aikataulua halua rakentaa vaan rauhassa toiseen tutustua, joten jos valmis tähän et sä ole sun ilmoitusta seuraavaa kannattaa siis katsastaa.

Ulkona isossa maailmassa voitaisiin yhdessä oppia uusia asioita, janota tietoa, toteuttaa höpsöjä ja nörttimäisiä päähänpistoja ja pysähtyä ihailemaan asioita.

Olla ennakkoluulottomia ja hypätä ensimmäiseen asemalta lähtevään junaan ja seikkailla muuallakin kuin larpeissa. Piiloutua New yorkin eläintieteelliseen museoon ja yöpyä sinivalaan alla. Nämä neito etsii ystävää ja sitä prinssiä, jonka kanssa voisi pelata yhdessä korttia, rpg: Prinssin kanssa voisi myös lukea kirjaa, jakaa arkea, laittaa ruokaa, seikkailla oikeassa elämässä lähellä ja kaukana, ja puhua kielillä, vaikka sitten itse keksityllä.

Neidon edellisestä suhteesta on kauan, koska se oli niin rankka jättäen jälkeensä herpeksen. Neito haaveilee siitä huolimatta perheestä ja prinssistä, jonka kanssa lukea kirjoja puistossa ja bongailla dinosauruksia pilvien keskeltä. Siitä henkilöstä, joka uskaltaisi uskaltaa yhdessä. Olen pitkälti yli 20 mutta en ihan vielä vuotias nainen Helsingistä. Kulutan mieluusti scifiä sarjojen, kirjojen ja leffojen muodossa, seurailen skeneä ja pelailen paljon; koneella ja ihan rooli- ja lautapelejäkin.

Muita mielenkiinnon kohteita mm. Etsin tavallista mutta nörtteyteen ajautunutta miesihmistä, sellaista jonka kanssa voi keskustella syvällisiä ja kertoa tyhmiä vitsejä. Ikää olisi ehkä hyvä olla mutta se ei ole niin tarkkaa. Arvostan älykkyyttä, huumorintajua ja mielenkiintoa samanlaisiin asioihin. Kaipailisin seuraa vaikkapa satunnaisiin baareiluun, pelailuun, leffaseuraksi tai jos oikein hyvin käy, jopa elämänkumppaniksi.

Romanttiseksi koen uudet asiat ja kokemukset eli romanttiset treffit olivat ehkä jossain paikassa, missä en ole aiemmin käynyt. Olen hyvin perinteinen nainen joten kynttilänvalo, kukat jne. Iltaisin kaipaan ehkä eniten sitä kuuluisaa kainaloa, johon käpertyä. Se on se, mitä elämästäni puuttuu. Huomaathan, että olen Steve-uskis, toivottavasti sinäkin.

Olen elämäniloinen, onnen löytävä ja hukkaava nainen, joka ei pelkää väittelyitä vahvojen miesten kanssa. Arvostan kumppanissa savuttomuutta, sarkastista huumorintajua, aitoutta ja rehellisyyttä. Toivon, että mies saa minut nauramaan, osaa tanssia ja harrastaa loistavaa seksiä tottakai! Suurin haaveeni on saada lapsia ja muuttaa lämpimään maahan talviksi. Ihaninta olisi lähteä yhdessä maailmanympärysmatkalle tai lämpimän meren äärelle seikkailemaan seksikumppanin ja ystävän kanssa!

Luonteeltani olen tuntemattomille hieman varautunut sihisevä käärme, mutta ystäväni tuntevat minut apinana, joka osaa viihdyttää, nauraa ja naurattaa.

Kuolemani jälkeen minut muistetaan krokotiilina. Arvostan vakaata elämäntilannetta ja rahaa on aina oltava tilillä riittävästi seuraavaan reissuun. Olen asunut pitkiä aikoja ulkomailla ja voisin hyvin muuttaa Suomesta muualle muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan.

Suomessa en haluaisi asua Helsingin ulkopuolella. Olen harrastanut kaikenlaista kuvataiteista valokuvaukseen ja eri tansseista pöyräilyyn. Rakastan ystäviä, nauramista, hyviä keskusteluita, uimista, sukeltamista, tanssimista, lukemista, mökkeilyä ja matkustamista eksoottisiin paikkoihin. Rakastan rakastaa ja tulla rakastetuksi. Haluan saada kiksejä arjestakin ja arvostan monikulttuurisia kokemuksia.

Toivon viestejä mukavilta miehiltä! Olen puhelias ja positiivinen introvertti, sukupuoleltani nainen ja elämää on takanapäin jo reilu neljännesvuosisata. Sanoisin tekeväni unelmatyötäni, jossa yhdistyvät sopivassa suhteessa asiantuntijuus ja asiakaspalvelu.

Ystäväni käskivät laittaa tähän myös, että olen tosi ihana, suloinen, lämmin, toiset huomioiva, älykäs ja huumorintajuinen. Lisäksi minua on äskettäin luonnehdittu marttamaiseksi, eikä sekään olla kaukana totuudesta. Suhtaudun kaikkiin kiinnostuksenkohteisiini nörteille tyypillisellä täysin epäironisella innolla. Rakkaimmat harrastukseni kietoutuvat selvästi kahden asian, käsitöiden ja kirjojen, ympärille. Myös musiikki on aina ollut lähellä sydäntäni ja viimeaikoina olen innostunut ruokakulttuurista ja hyvästä ruuasta.

Hyvässä seurassa pelaan mielelläni lautapelejä, joissa yhdistyy sopivassa suhteessa taito ja tuuri. Etsin ihmistä, joka on intohimoisesti elämään ja kiinnostuksenkohteisiinsa suhtautuva, positiivinen ihminen. Hänen kanssaan olisi helppo puhua kaikenlaisista asioista maan ja taivaan välillä silloinkin, kun asioista ei olla ihan samaa mieltä.

Hänen kanssaan innostuisimme yhdessä ja innostaisimme toisiamme monenlaisten asioiden suhteen. Hän on myös kaikella todennäköisyydellä sukupuoleltaan mies ja suurin piirtein saman ikäinen kuin minä.

Toivoisin hänen hakevan elämäänsä pitkäkestoista parisuhdetta, sillä omissa haaveissani on löytää elämänkumppani, jonka kanssa voisin jonain päivänä perustaa yhdessä perheen. Mukavaa olisi myös, jos hän olisi pääkaupunkiseudulta tai lähialueilta. Pohjimmiltaan kaipaan kuitenkin ihmistä jakamaan ihan tavallista arkea, jossa voidaan tehdä yhdessä arkisia asioita, kuten vaikka laittaa ruokaa, katsella elokuvia ja kuunnella musiikkia tai vaikka siivota.

Läheisyyttä kaipaan joskus paljonkin ja olisi ihanaa välillä nysvätä toisen kainalossa, tietenkään molempien omaa tilaa unohtamatta.

Toisaalta en haluaisi, että yhteinen arki olisi vain kotona olemista, vaan siihen kuuluisi myös yhteisiä retkiä ja seikkailuja. Olen käynyt joillakin treffeillä vuosien varrella ja vaikka ne aina ennakolta tuppaavatkin jännittämään, on niillä toisinaan hauskaakin ollut. Jo ihan teekupposen äärellä istuminen voi olla äärimmäisen mukavaa, jos juttu lähtee luistamaan. Myös yhdessä esimerkiksi erilaisissa museoissa tai muissa vastaavissa paikoissa, kuten vaikka Heurekassa, vierailu hyvässä seurassa on minun mieleeni.

Ja on sitä joskus keikallakin tullut treffeillä käytyä. Ehkä parhailla kokemillani treffeillä päädyimme spontaanisti kahvilta kierrätystapahtumaan, kävelemään ympäri kaupunkia ja lopulta oluelle. Täytän tänä vuonna Elämässäni on tällä hetkellä paljon kaikenlaista, kuten mielenkiintoinen työ, antoisia vapaa-ajan projekteja, paljon hyviä ystäviä ja ihanat kissani. Vaikka kaikki on oikeastaan melko mallillaan, joskus huomaan kaipaavani jotakuta, jonka kanssa käpertyä iltaisin katsomaan leffaa tai jotain tv-sarjaa.

Voin kuitenkin olla usein myös toivottoman saamaton ja laiska, enkä ole missin mitoissa vaikka kai ihan mukiinmenevä pakkaus noin muuten olenkin. Olisi tietysti enemmän kuin mahtavaa, jos omalla positiivisella energiallasi onnistuisit potkimaan minuunkin vauhtia! Tykkään myös puujalkavitseistä, mikä voi olla joko hyvä tai huono asia. Ei ole väliä oletko nainen vai mies, kunhan ikäsi on jossain n.

Kotisataman deitti on kristillinen deittipalvelu , joka on yllättävän suosittu kansalaisten keskuudessa. Sivusto on tosin maksullinen ennen kuin ensimmäistäkään kumppaniehdokasta pääsee näkemään. Mutta mikäli etsii hengellisiä sinkkuja, lienee tämä se varmin paikka löytää heidät.

Ja sitten maamme kielivähemmistölle eli ruotsinkielisille oma deittisivusto — Kontakten. Suomessa on lähes ruotsinkielistä, joten mikäli puhut luontevimmin ruotsia, suuntaa Kontakten. Se on erikoistunut etenkin luotettavuuteen ja asiallisuuteen. Käyttäjätunnus pitää aktivoida pankkitunnistuksen kautta ja profiileissa esiinnytään oikealla kuvalla ja etunimellä. Myös asiakaspalvelu käy läpi profiilit, jotta sieltä saadaan asiattomuudet karsittua pois.

Se on suunnattu sloganinsa mukaan eronneille ja yksinhuoltajille. Lue myös tarkempi artikkelimme Nextlovesta. Loppuun vielä muutama pikavinkki nettitreffeille. Ota tästä vinkit korvan taakse ei tarvitse kaikkea ottaa yhtenä ja ainoana totuutena, mutta toivon mukaan saat uutta ajattelemisen aihetta:.

Kun kerrot millaista kumppania etsit ja profiilin lukija tunnistaa siitä itsensä, saat takuulla enemmän yhteydenottoja verrattuna siihen, että jauhat vain itsestäsi. Lähesty ihmisiä pidemmällä lauseella kuin pelkällä moikkauksella.

Pyri treffeille kohtalaisen pian tutustumisen jälkeen — netissä juttelu ei vedä vertoja fyysiselle kahvilatreffeille, koska parisuhteessa on lopulta kyse niiden kemioiden kohtaamisesta vaikka se kliseiseltä kuulostaakin oikeassa elämässä.

Älä siis avaudu koko elämääsi nettiin, vaan lähtekää pian oikeille treffeille. Pysy aktiivisena seuranhaussa, vaikka ensimmäiset treffit menisivät penkin alle. Kumppanin löytäminen on usein tuurista kiinni, joten se vaan vaatii usein pitkäjänteistä nettideittailua ja treffailua!

Nyt selaa takaisin ylös ja käy kokeilemassa ainakin sivustot numero 1 ja 2  — rupeaa sitä juttu- ja treffiseuraa löytymään! Sama juttu deittisivustoilla; hankkiudu itsesi näköiselle sivustolle. Oli miten oli, tässä mielestämme parhaat deittisivustot vuonna Happy Pancake — paras ilmainen deittisivusto Happypancake. E-kontakti — kaikille sopiva, laadukas sivusto Treffimaisteri tarjoaa: Jos et normaalisti halua maksaa deittisivuista, nyt olisi hyvä mahdollisuus rajoitetun ajan kokeilla laadukasta sivustoa ilmaiseksi , tee näin: Eliittikumppani — pääasiassa koulutetut yli vuotiaat!

OkCupid — hipsterit ja taiteilijat huomio OkCupid on hauska mutta melko tuntematon sivusto Suomessa. Notify me of new posts by email. En omista lemmikkiä tai ole niille allerginen, mutta tulen kissojen kanssa juttuun. Olen matkustelun suhteen vasta-alkaja. Olen matkustanut pääasiassa Suomen eteläisellä puoliskolla ja parissa Euroopan ja Aasian maassa. Ulkomaille matkustan mielelläni jonkun seurassa. Kokkailen itselleni hyvin yksinkertaisia ruokia, mutta yhdessä kokatessa on mukava panostaa enemmän.

Olisi hienoa pelailla ja pöytäropettaa nörttityttöjen tapahtumissa tai nörttikavereiden seurassa. Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, vaan valoa on tunnelin päässä pk-seudun suunnalla. Olen työskennellyt ylläpito- ja lähitukitehtävissä. Tulenkin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja autan muita mielelläni ongelmien ratkaisemisessa parhaani mukaan. En välitä niinkään kilpapelaamisesta, vaikka kavereiden kanssa HotS: Tykkään myös kuunnella videopeli-, rock- ja metallimusiikkia. Olisi hieno pelailla kanssasi sekä fiilistellä upeita melodioita ja käydä konserteissa sekä keikoilla.

Peliseuraa video- ja lautapelien ääreen. Pitkää parisuhdetta ja rakkautta. Matkakumppania erilaisiin tapahtumiin ja reissuihin. Keskustelukumppania, jonka kanssa voi keskustella esim. Läheisyyttä, sympatiaa, ymmärtämistä ja huomioimista, kun elämä ei menekään niin kuin Strömsössä. Kannustavaa, arvostavaa ja positiivista asennetta. Siis kaikkea mitä suhteelta voi toivoa.

Kodin, jossa on turvallista, mukava lämmin henki ja kiva viettää aikaa. Toimivat pelijärjestelmät, jolloin säätämisen ja makeisten sijaan voi keskittyä silmäkarkkiin. Ihmisen, joka on valmis sitoutumaan ja perustamaan perhettä lähitulevaisuudessa. Harrastan videopelejä, larppeja, roolipelaamista, ja viihdyn kirjojen ja kirjoittamisen parissa. Liikun paljon potkunyrkkeilyn, jousiammunnan, ja lenkkeilyn merkeissä. Olen myös järjestänyt muitakin tapahtumia, ja conin järjestäjäksi voisin joskus mennä, jos pääsen paikan päälle.

En ole aikaisemmin seurustellut. Pidän musiikin kuuntelusta, elektronisesta heavy metalliin ja rokkiin. Joskus kuuntelen kelttimusiikkia, ja minun kanssani voi keskustella musiikista kyllästymiseen asti. Osaan rakentaa larpeissa käytettäviä miekkoja ja panssareita, mitä olenkin tuttaville tilauksesta tehnyt.

Osaan myös koulutuksen puolesta sähkötöitä. Eläinrakkaus on aina plussaa. Rehellistä nörttiä, joka kertoo minulle asiat niinkuin ne ovat. Roolipeli- ja videopeliseura kelpaisi. Käydään kliseisen romanttisella merenrantaretkellä ja kotiin päästyämme harrastetaan kuumaa kinky seksiä. Olen elämän varrella huomannut tuntevani oloni mukavimmaksi nörttikategoriaan jollain tavalla mahtuvien ihmisten kanssa. Uteliaiden, enemmän tai vähemmän epätavallisista asioista innostuvien ihmisten, joille ei tarvitse esittää tavallista vaan voi rauhassa vaahdota quenyan sanojen siisteistä etymologioista tai muusta vastaavasta luottaen siihen, ettei toinen pyörittele silmiään vaan näkee innostuksen lähinnä söpönä.

Kaikkien intohimojen ei tarvitse kohdata, kunhan asenne on oikea. Ainahan sitä voi tutustua toisen kiinnostuksenkohteisiin, ehkä löytää itsekin jotain uutta ihkutettavaa.

En tykkää määritellä kovin tiukasti etukäteen sitä, mitä ihmissuhteilta haluan, koska jokainen ihmissuhde etsii joka tapauksessa oman uomansa. Elämään mahtuisi seksiä ja romantiikkaa sopivassa suhteessa, ja miksei vaikka jotain millä on potentiaalia kehittyä joskus vakavammaksikin.

Suljettuun suhteeseen en usko haluavani ihan heti, jos koskaan, joten olethan avoin polyamorialle tai muille vastaaville järjestelyille. Ystävät ovat mausteita joita ilman elämä olisi aika mautonta. Oma maustekaappini on aika hyvin varusteltu, mutta juuri se speciaali-mausteseos uupuu.

Juuri se jonka kanssa voisi jakaa niin elämän sokeriset, kuin suolaisetkin hetket. Vaan mistä on valmistettu tuo ihmeaine? Tasapainoisesti hassuttelusta ja vakavuudesta, molemminpuolisesta luottamuksesta, toisen kunnioittamisesta, yhteisestä ajasta sekä omista menoista, toisen huomioimisesta.

Vuosikerralla ei niinkään ole väliä, kunhan on tarpeeksi kypsynyttä. Vaan minkälainen on paakari joka hakuaan tässä esittelee? Lähes 40 vuoden ajan on elämää tullut jo nähtyä ja omaa soppea rakennettua pääkaupunkiseudulle.

Koska pääsi taikina valmistettaessa liikaa paisumaan, ei muistuta Venusta neito tää, vaan paremminkin lie karannut taulusta Rubensin. Persoonaltaan on vaihtelevainen, sillä siinä missä alkuun saattaa ujoltakin vaikuttaa, niin tutussa joukossa tuskin puheetta jää. Ja vaikka elämässä jokaiseen päivään pyrkiikin suhtautumaan pilke silmäkulmassa, ei lyö hän elämää leikiksi.

Niin on monissa liemissä keitetty, että vain harvakseltaa hän itseään prosenteilla marinoi ja nykyisin savustuksenkin hoitaa saa leirinuotio. Kun työltä aikaa jää uppoutuu hän mielellään kirjojen maailmaan tai katsastaa tv: Säännöllisesti on myös päästävä pyörähtelemään ja opiskelemaan lisää historiaa sekä rakentamaan keskiaikaista persoonaa.

Ja jos oikein onnistaa, niin hyvässä seurassa saa pelilaudalla nappuloita liikuttaa tai muuria Mahjongin rakentaa. Vaan huomioithan, että deittailu ei ole minulle harrastus, enkä tutustumiselle aikataulua halua rakentaa vaan rauhassa toiseen tutustua, joten jos valmis tähän et sä ole sun ilmoitusta seuraavaa kannattaa siis katsastaa.

Ulkona isossa maailmassa voitaisiin yhdessä oppia uusia asioita, janota tietoa, toteuttaa höpsöjä ja nörttimäisiä päähänpistoja ja pysähtyä ihailemaan asioita. Olla ennakkoluulottomia ja hypätä ensimmäiseen asemalta lähtevään junaan ja seikkailla muuallakin kuin larpeissa. Piiloutua New yorkin eläintieteelliseen museoon ja yöpyä sinivalaan alla. Nämä neito etsii ystävää ja sitä prinssiä, jonka kanssa voisi pelata yhdessä korttia, rpg: Prinssin kanssa voisi myös lukea kirjaa, jakaa arkea, laittaa ruokaa, seikkailla oikeassa elämässä lähellä ja kaukana, ja puhua kielillä, vaikka sitten itse keksityllä.

Neidon edellisestä suhteesta on kauan, koska se oli niin rankka jättäen jälkeensä herpeksen. Neito haaveilee siitä huolimatta perheestä ja prinssistä, jonka kanssa lukea kirjoja puistossa ja bongailla dinosauruksia pilvien keskeltä.

Siitä henkilöstä, joka uskaltaisi uskaltaa yhdessä. Olen pitkälti yli 20 mutta en ihan vielä vuotias nainen Helsingistä. Kulutan mieluusti scifiä sarjojen, kirjojen ja leffojen muodossa, seurailen skeneä ja pelailen paljon; koneella ja ihan rooli- ja lautapelejäkin.

Muita mielenkiinnon kohteita mm. Etsin tavallista mutta nörtteyteen ajautunutta miesihmistä, sellaista jonka kanssa voi keskustella syvällisiä ja kertoa tyhmiä vitsejä. Ikää olisi ehkä hyvä olla mutta se ei ole niin tarkkaa. Arvostan älykkyyttä, huumorintajua ja mielenkiintoa samanlaisiin asioihin. Kaipailisin seuraa vaikkapa satunnaisiin baareiluun, pelailuun, leffaseuraksi tai jos oikein hyvin käy, jopa elämänkumppaniksi. Romanttiseksi koen uudet asiat ja kokemukset eli romanttiset treffit olivat ehkä jossain paikassa, missä en ole aiemmin käynyt.

Olen hyvin perinteinen nainen joten kynttilänvalo, kukat jne. Iltaisin kaipaan ehkä eniten sitä kuuluisaa kainaloa, johon käpertyä. Se on se, mitä elämästäni puuttuu. Huomaathan, että olen Steve-uskis, toivottavasti sinäkin. Olen elämäniloinen, onnen löytävä ja hukkaava nainen, joka ei pelkää väittelyitä vahvojen miesten kanssa. Arvostan kumppanissa savuttomuutta, sarkastista huumorintajua, aitoutta ja rehellisyyttä. Toivon, että mies saa minut nauramaan, osaa tanssia ja harrastaa loistavaa seksiä tottakai!

Suurin haaveeni on saada lapsia ja muuttaa lämpimään maahan talviksi. Ihaninta olisi lähteä yhdessä maailmanympärysmatkalle tai lämpimän meren äärelle seikkailemaan seksikumppanin ja ystävän kanssa! Luonteeltani olen tuntemattomille hieman varautunut sihisevä käärme, mutta ystäväni tuntevat minut apinana, joka osaa viihdyttää, nauraa ja naurattaa.

suomi treffit gmail login suomi

Suomi treffit gmail login suomi -

Ehkä parhailla kokemillani treffeillä päädyimme spontaanisti kahvilta kierrätystapahtumaan, kävelemään ympäri kaupunkia ja lopulta oluelle. Palvelussa on valtavat määrät sinkkuja, eikä missään vaiheessa tarvitse maksaa mitään. Pidän fantasiasta, viikingeistä hienoine partoineen, eläimistä, Tolkienin tarinoista, ja elektroniikasta. Olen myös järjestänyt muitakin tapahtumia, ja conin järjestäjäksi voisin joskus mennä, jos pääsen paikan päälle. Myös cossauksessa olen aloittelija, enkä aina jaksa tehdä kaikkea itse alusta asti.

: Suomi treffit gmail login suomi

Suomi treffit gmail login suomi 956
Suomi treffit gmail login suomi Sez sms seksi
Seksiseuraa imatra wwwseksi porno 255
SUOMENKIELISTÄ PORNOA KIREÄ PILLU 766
Suomi treffit gmail login suomi 797
Ei siis kannata antaa sivuston nimen hämätä vaan jos haluat tavata koulutettuja ihmisiä, suuntaa Eliittikumppaniin. En halua määritellä Ikä: Koska ilmoituksia tuli paljon, olemme jakaneet ne ryhmiin alueittain. Vakavampaan suhteeseen toivoisin sinulta positiivista asennetta elämään, tietoa hieman siitä mitä elämältäsi haluat, vakavuutta sitä tarvittaessa mutta myös hassuttelu ja hauskan pito on enemmän kuin sallittua! Tämä postaus on osa nörttityttöjen vuosittaista deittipalstaa. Hyviä lukuhetkiä blogin parissa! Primäärisin nörttiharrastukseni ovat pelit — pelaan roolipelejä, larppaan kun jaksan ja ehdin, tietokonepelejä rentoutumis- ja nollaustarkoituksissa sekä kortti- ja lautapelejä ajanvietteeksi hyvässä tai oikealla tavalla huonossa seurassa.

3 thoughts on “Suomi treffit gmail login suomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *