Mies miehelle seksiblogi

mies miehelle seksiblogi

Bloggaaminen on stereotypisesti naisten hommaa, mutta Suomesta löytyy lukuisia miestenkin kirjoittamia blogeja. Tässä 10 esimerkkiä erityyppisistä miesten blogeista. Seuraa Facebook Bloglovin Twitter Pinterest. Blogialustat vertailussa - Blogger, Wordpress vai Squarespace. No minkä näistä minä sitten valitsen? Blogialustan valitseminen on yksi suurimmista jos ei jopa suuri Blogi ja bloggaus 1.

Kuinka idea blogista syntyi 2. Tarina blogin nimen takana 3. Mitä olen oppinut bloggaajana 4. Miten tehdään blogin headeriin banneri. Tässä sinulle uudet ja päivitetyt ohjeet. Ohjeiden avulla opit tekemään blogiisi bannerin.

Mutta mikä se banneri oikein on? Oman blogin perustaminen - 10 vinkkiä. Onko nämä kysymykset ollut mielessäsi: Mitä vaan, kunhan kuukautiseni pysyisivätkin poissa. Kivut ja veren määrä yllättivät minut tässä kuussa. Saatan liikkua särkylääkkeiden kanssa jonkin verran, mutta nukkuessa herään sykkiviin kipuihin lantiolla. Verta valuu pitkin reisiä kaiken suojan läpi, eikä sitä voi pysäyttää. Tuntuu, että olen vain läjä sykkivää, veristä lihaa.

Tänä aamuna, kivuissa valvotun yön jälkeen, heräsin kun lapsipuoleni kantoivat kahvia isälleen sänkyyn. Käteni vaelsivat tyhjyyttään ammottavan kohtuni päälle. Kaivoin laukustani isänpäiväkortin jonka ojensin miehelleni, tuntien samalla suurta häpeää. Onneksi mieheni jaksaa työntää minua eteenpäin asiassa, joka välillä tuntuu äärettömän vaikealta. Vaikka en ole yrittänyt lasta kuin pienen hetken, jokainen ohi lipuva kuukausi tuntuu vievän voimavarojani enemmän kuin olisin koskaan ennen uskonut.

Viime kuukauden yritin lasta sokkona. En laskenut kiertopäiviäni, yritin olla välittämättä. Tässä kuussa annan periksi uteliaisuudelleni ja lasken päivät, jätän alkoholin pois ja syötän foolihappoa myös miehelleni. Jospa tämä nyt lähtisi toimimaan. Tsemppiä kaikki kanssasiskoni siellä ruudun takana. Muistakaa, vaikka nyt saattaa päivä tuntua sysimustalta, huomenna voi jo paistaa aurinko kirkkaasti. Olen juuri palannut töihin lomalta, kuten moni muukin koulun henkilökunnasta, toivoen olevansa loman jäljiltä freessi ja valmiina seuraavan loman odotuksesta johtuvaan burn outtiin ja uupumukseen.

Tätä en ehkä ole, enkä todellakaan siltä näytä, mutta ainakin voin kertoa nauttineeni lomasta enemmän kuin koskaan. Tästä kiitos kuuluu ihanalle miehelleni. Lomani alkoi pienellä ahdistuksella. Olin kotona, enkä yksinkertaisesti jaksanut leikkiä täydellistä kotivaimoketta ja viettää aikaani siivouskomeron ja hellan välissä kyyhäten.

Tein pieniä rästissä olevia kotitöitä, kuten taltutin villakoiralaumoja ja kesytin parittomia sukkia, kunnes törmäsin isoon kasaan mieheni vanhoja kuvia.

Kuvien seasta löysin useita kuvia miehestäni, joka loisti komeudellaan, kuin myös epäonnistuneita otoksia milloin mistäkin luvun autoista aina niihin luvun vauvakuviin. Ihaillessani mieheni nuorta ja minulle niin täydellistä olemusta tunnistin kuvista myös hänen sisaruksiaan, ystäviään ja eri tapahtumia hänen elämästään ennen minua, yksi kuva pysäytti minut kuin seinään. Kuvassa oli minun täydellinen mieheni. Puku päällä, hänen leveä, leikkisä ja niin lämmin hymynsä loistaen kameralle.

Kuvassa hän käveli alttarilta pois taluttaen naista valkoisessa hohtavassa mekossa. Turhaa kai erikseen mainita, että huomasin tuijottavani mieheni ja lapsipuolieni äidin vihkikuvaa. Kuva sai hetkeksi sydämeni pysähtymään, vaikka olin nähnyt kyseisen kuvan ennenkin.

Ajatukset juoksivat pääni läpi, mutta yksi niistä jäi kellumaan pintaan kuin roska järven aalloille. Olen tietoisesti välttänyt ajattelemasta mieheni elämää ennen minua monia kertoja välttyäkseni juuri tältä tunteelta.

Tältä kylmältä inholta ja mustasukkaisuudelta jolle ei oikeastaan ole perusteita. Mieheni on tuolloin elänyt aivan eri elämää ja minä todennäköisesti viettänyt kultaista lapsuuttani.

Tästä huolimatta tuntui kuin matto olisi vedetty jalkojeni alta ja sitten vielä hypätty mahani päälle kuin vapaapainissa konsanaan. Minä en tosiaankaan ole miehelleni ensimmäinen, jonka kanssa hän suunnittelee elämäänsä tästä eteenpäin. Pian huomasin muistelevani joka ikistä sanaa minkä mieheni on avioliitostaan minulle kertonut. Ovatko he eläneet samanlaista vauvakuume huumaa kuin me nyt?

Onko heillä ollut samanlaisia iloja ja suruja kuin meillä nyt? Tuntui etten muistanut enään mitään mitä hän on minulle kertonut. Ahdistus valtasi pääni ja itkuisena kyselikin mieheltäni, että riittääkö minä näin, kun enhän minä voi antaa sinulle mitään, mitä et ole jo saanut ex vaimoltasi.

Pelko siitä, etten ole tarpeeksi hyvä ja etten riitä tuntui puristavan minut kasaan, ja tuntui etten enää osaa edes hengittää. Siinä missä minä vavisen kuin haavan lehti pienestäkin ajatuksesta, mieheni on täysin toista maata. Nyt kun itkien tuijotin häntä, hän sai minut rauhoittumaan yhdellä ainoalla suudelmalla otsalle.

Hänen koko olemuksensa huokui rakkautta minua kohtaan, aivan kuin hänen joka solunsa olisi henkäissyt sinä riität. Kaikki tämä pohdinta ja pelko sai minut sysäämään kaikki tulevaisuuden unelmani hetkeksi syrjään ja keskittymään siihen mitä on nyt. Olen kuluneen viikonlopun aikana viettänyt enemmän aikaa mieheni ihoa vasten kuin monen kuukauden aikana.

Tunsin palavaa tarvetta näyttää hänelle, ettei elämässäni ole mitään tärkeämpää kuin hän. Makasimme viikonlopun tutkien toistemme napoja ja hengittäen toistemme tuoksua niin syvään, ettei se varmaankaan kulu enään koskaan pois.

Katsoin tämän tunnemyrskyn jälkeen uudelleen mieheni kuvia. Vaikka edelleen näen kuvista elävästi hänen eri elämänvaiheita aina lapsuudesta tuohon avioliittoon, nyt en kavahda ajatusta tästä yhtä suuresti.

Ilman kaikkia nuita vaiheita elämässä, hän ei olisi päätynyt minun kanssani samalle polulle. Kun löysimme toisemme, olimme kaksi rikkinäistä ihmisriepua. Nykyään olemme täydellisiä toistemme rinnalla.

Sanat eivät riitä kuvaamaan tuota oloa jonka saan katsoessani miestäni noissa kuvissa. Tuntuu, että olen kulkenut koko tämän matkan hänen rinnallaan, hän ei vain tiennyt sitä tuolloin. Lomani siis muuttui siitä rentouttavasta löhöily unelmasta tähän tunteiden hirmumyrskyyn, jonka jäljiltä oloni on jollain tapaa eheämpi kuin koskaan ennen.

Edes kuukautiskiertoni loppu ei jännitä minua niin paljon kuin ennen, vaan tiedän, että yhdessä me kestämme mitä vaan.

Koska en taaskaan ole onnistunut tulemisessa äidiksi, haluan työntää pelon lapsettomuudesta sivuun ja keskittyä elämääni suuresti vaikuttavasta seikasta. Jo sana itsessään suorastaan uhkuu negatiivista sävyä. Minähän olen kokonainen ihminen, en mikään epämääräinen jalkapari kävelemässä ilman toista puolikastaan.

Tai pelkkä yläkroppa ilman jalkoja. Kuitenkin tähänkin ongelmaan on kehitelty ratkaisu. Oma mielikuvani tästä termistä on äiti, joka kerää bonuksia s-tililleen fanaattisesti, höyläten vihreää korttiaan salaman nopeudella. Jos kuitenkin unohtaa minun mielikuvani ja alkaa miettimään sanaa bonusäiti, se kuulostaa loppujen lopuksi erittäin kauniilta.

Lapsille on annettu jotain hyvää, jotain extraa elämään. Sitähän äitipuolet kuitenkin ovat oikeassa elämässä, niitä ihmisiä jotka tulevat vieraan naisen lapsien elämään ja lupaavat olla siinä.

Äitipuolet eivät ole niitä epämääräisiä noita-akkoja jotka yrittävät myrkyttää sinut omenalla tai lukitsevat sinut torniin katkeruuksissaan.

Mies miehelle seksiblogi -

Kaiken piti olla täydellistä. Onko nämä kysymykset ollut mielessäsi: Naiset voivat esimerkiksi käyttää miesten vaatteita. Tyttö, joka bloggaamisen rinnalla on penkkiurheilija ja on tavoiltaan vähän poikamainen Muistakaa, vaikka nyt saattaa päivä tuntua sysimustalta, huomenna voi jo paistaa aurinko kirkkaasti. Naisten tyypillinen virhe voi karkottaa miehet yöelämässä — johanna tukiainen seksi seksiä jyväskylä olevani haluttava ja seksikäs".

Mies miehelle seksiblogi -

Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. Olen kuluneen viikonlopun aikana viettänyt enemmän aikaa mieheni ihoa vasten kuin monen kuukauden aikana. Oma mielikuvani tästä termistä on äiti, joka kerää bonuksia s-tililleen fanaattisesti, höyläten vihreää korttiaan salaman nopeudella. Mitä vaan, kunhan kuukautiseni pysyisivätkin poissa.

Joten sukupuolella ei oo väliä kuha vaan aloittaa ja sitoutuu siihen hommaan. Tyttö, joka bloggaamisen rinnalla on penkkiurheilija ja on tavoiltaan vähän poikamainen Totta, miesbloggaajia ja -vloggaajia löytyy todella taitavia ja me naisetkin voisimme ottaa heiltä oppia: Aaa vitsi nää oli huippuja, monta aloin heti seuraamaan!

Kiva, että löytyi uutta luettavaa: On muuten kummallinen tuo 8 kohta, koska mulla se on toiminut kahdella eri koneella. Tuleeko sulla joku teksti siihen? Vai eikö avaa ollenkaan? Siihen tuli joo joku teksti, että linkki on virheellinen etc. Täytyy käydä katsomassa nyt myös tuo kasin blogi: Mahtavaa, että olen päässyt tälläiselle listalle!

Olisin erittäin otettu jos jättäisit minulle kommentin: Pages Koti Tietoa Käyttöehdot ja tietosuoja Ota yhteyttä. Bloggaaminen on stereotypisesti naisten hommaa, mutta Suomesta löytyy lukuisia miestenkin kirjoittamia blogeja. Tässä 10 esimerkkiä erityyppisistä miesten blogeista.

Seuraa Facebook Bloglovin Twitter Pinterest. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus.

Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla! Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Harrastin seksiä varattujen miesten kanssa — tästä syystä he pettävät kumppaneitaan. Halukas nainen saa miehen sortumaan tähän ääliömäiseen virheeseen. Älä ota kesäkissaa, ota kesäkolli — säännöllisesti vaihtuva panokaveri tyydyttää hellesään himot.

Näin löysin parisuhteeseeni uuden kipinän — seksivinkki, josta kannattaa ottaa hyöty irti kesällä. Naisten tyypillinen virhe voi karkottaa miehet yöelämässä — "luulin olevani haluttava ja seksikäs". Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään. Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle.

Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin.

Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella.

Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle? Jo aiemmin tietokone- ja konsolipelinä erittäin suosituksi noussut Fortnite julkaistiin maaliskuussa myös Applen iOS: Nyt Fortniten yltäneen miljoonan dollarin myyntiin ensimmäisen 90 päivän aikana julkaisunsa jälkeen.

Suoritus on erinomainen, ja Fortnitesta on tullut jättihitti myös mobiilissa. Pitkän uran tehnyt kokki Antti Vahtera opastaa videolla, miten keitetään täydellisiä uusia perunoita. Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita?

Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Jos et anna miehellesi, joku toinen kyllä antaa! Mainos   uutinen jatkuu alla. Antaisitko sinä häälahjaksi oman naamasi? Suomalaisnainen kirjoitti esikoiskirjansa vuotiaana. Lue lisää aiheesta Seksi. Lue lisää aiheesta Seksikolumni.

Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon.

Ihaillessani mieheni nuorta ja minulle niin täydellistä olemusta tunnistin kuvista myös hänen sisaruksiaan, ystäviään ja eri tapahtumia hänen elämästään ennen minua, yksi kuva pysäytti minut kuin seinään. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Seksihetken sopiminen suomalaista teinipornoa pornokarhu voi olla hyvä ajatus. Pitkän uran tehnyt kokki Antti Vahtera opastaa videolla, miten keitetään täydellisiä uusia perunoita. Puku päällä, hänen leveä, leikkisä ja niin lämmin hymynsä loistaen kameralle. mies miehelle seksiblogi

0 thoughts on “Mies miehelle seksiblogi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *