Anna keskustelu seksi

anna keskustelu seksi

Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään.

Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen.

Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä.

Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen.

Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Kun oma muija ei anna?????!!!!! Kun oma muija ei anna?????!!!!! Siis, olen jo jonkin ajan seurustellut, mutta muijaa ei taida kiinnostaa.?

Ei olla puhuttu aiheesta, kun ei tota kiinnosta, kuin salkkarit, ja varmaan talon talkkarit. Vehkeessä ei ole mitään vikaa, seisoo ja kukkuu. Alkaa pikkasen jokainen vastaan tuleva nainen kiinnostaa. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Jokuhan sussa mättää kun naistas ei kiinnosta.

Muija lukee paljon, ja jos meen lähellekkään, se suuttuu, kun häiritsen sen lukemista. Sä kuulostat mieheltä joka on naismainen en innostuis itekään. Ole mies eläkä kynsiäs viilaava neiti. Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin vaan meitä on monta.

Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan! Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta? Kenties tämä tästä vielä kesäksi muuttuu ja päästään uima-altaisiin polskimaan! Mutta millaisia tautipesäkkeitä ne ovat? Uskaltaako lapsen päästää altaaseen uikkimaan,….

Perinteisesti juhannuksena tehdään taikoja. Yleensä ollaan haluttu selvittää naimaonnea, koska se on ollut tosi tärkeä juttu ennenvanhaan. Ahdistaako märkä ja nahkea uikkari? Olisiko kiva tuntea vilvoittava merituuli iholla ihan ilkosenaan? Ehkäpä… Mutta millaista on nakurannalla oikeasti?! Tajusin Kiitos kun tulit Huonon Äidin saitille! Lue lisää tietosuojakäytäntö- ja rekisteriselostesivultamme.

Nelikymppisellä, helsinkiläisellä Annalla on ainoastaan huonoja kokemuksia Tinder-treffeistä. Anna on viimeisen vuoden aikana tavannut noin kymmenen Tinderissä löytämäänsä ihmistä, mutta yhdetkään treffit eivät ole johtaneet tapailua pidemmälle.

Pidän itseäni melko täysijärkisenä, mutta treffeillä on tapahtunut niin kummallisia asioita, että olen itsekin välillä ihmetellyt, miten lähes kaikki kokemukseni voivat olla kuin huonosta sketsistä, Anna kertoo. Tässä Annan epäonnistuneimmat treffikokemukset. Hän haki minut autolla, mutta perillä hankaluuksia tuotti parkkipaikan löytäminen — tai oikeastaan se, että hän halusi säästää parkkimaksussa muutamia euroja eikä suostunut parkkeeraamaan autoa maksulliselle paikalle.

Kun olimme kiertäneet aluetta edestakaisin, sanoin, että minä voin maksaa parkkimaksun, niin päästään joskus kohteeseen. Mainos Teksti jatkuu alla.

Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Kun oma muija ei anna?????!!!!! Kun oma muija ei anna?????!!!!! Siis, olen jo jonkin ajan seurustellut, mutta muijaa ei taida kiinnostaa.?

Ei olla puhuttu aiheesta, kun ei tota kiinnosta, kuin salkkarit, ja varmaan talon talkkarit. Vehkeessä ei ole mitään vikaa, seisoo ja kukkuu. Alkaa pikkasen jokainen vastaan tuleva nainen kiinnostaa. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Jokuhan sussa mättää kun naistas ei kiinnosta.

Muija lukee paljon, ja jos meen lähellekkään, se suuttuu, kun häiritsen sen lukemista. Sä kuulostat mieheltä joka on naismainen en innostuis itekään. Ole mies eläkä kynsiäs viilaava neiti. Oot kyllä outo, jos kerran kalus kukkuu, kuten sanot ; Mies ottaa eikä vikise, ei ainakaan täällä..

Muija on tollanen ollu alusta asti. Kyllähän muija antaa mutta harvoin kertaa kuukaudessa, minun mielestäni se on liian vähän. Kyllä sitä seksiä on kummankin haluttava,m raiskauksen puolellehan tuo jo menisi, jos väkisin alkaisin ottamaan, ootkos vähän vajakki tai jotain?

Kyllä me jutellaan, ja harrastetaan yhdessä, mutta sitä seksiä naiseni ei vaan yksinkertaisesti halua niin usein.. Oon oikeesti itseriittoinen surkimus, siinä kaikki. EN kehoittanut raiskaamaan ketään, enkä ottamaan väkisin, vaan viemään, kuten mies vi, eikä vikise. Alle satakiloiset tosiaan punnitaan neuvolassa, minulla mittaa cm ja treenattua painoa kg, läskiä, tai roikkuvaa nahkaa ei ole missään, vaan mitä sinä kynsienfiilaaja siitä ymmärrät???

Kun tapaisin sun muijas, näkisit kuinka mies vie naista, sä voit mennä vaikka ompeluseuraan, kokeilemaan josko ketjusilmukoista puhuminen johtais edes pettikkiin jossain vaiheessa. Jotkut naiset kuule vaan kaipaa miehisempää käytöstä. Ottaa vähän rajummin, tehdä se kysymättä sen kummemmin jne. Anna luettavaksi kama sutra, jospa sieltä löytyisi uusia virikkeitä? Tulee lisää vain tuollaisia irvileukoja, joita niputan tuolla nakkikiskan takana ihan huvikseen mielelläni..

Ja sitä paitsi,, jos kerta et saa muijaa, niin se jo kertoo sinusta paljon, jättiläisellä pienet aivot, mutta koeta jaksella omien ongelmiesi kanssa.. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kun oma muija ei anna?????!!!!! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Yleensä ollaan haluttu selvittää naimaonnea, koska se on ollut tosi tärkeä juttu ennenvanhaan. Ahdistaako märkä ja nahkea uikkari?

Olisiko kiva tuntea vilvoittava merituuli iholla ihan ilkosenaan? Ehkäpä… Mutta millaista on nakurannalla oikeasti?! Tajusin Kiitos kun tulit Huonon Äidin saitille!

Lue lisää tietosuojakäytäntö- ja rekisteriselostesivultamme. Saat parhaat jutut suoratoimituksena sähköpostiin ja osallistut joka viikko Teemu Järven vanerijulisteen arvontaan! Tervetuliaislahjana saat Huonon Äidin Tunnustuksia-kirjan!

Jaa oma tarinasi Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta? Kommentoi artikkelia Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Älä vaan missaa näitä! Voidaanko lopettaa pihtaamisesta jauhaminen?! Mies, tällaista seksiä nainen haluaa Mies on aina valmis petipuuhiin! JavaScript vaaditaan tätä sisältöä varten. Naistoimittajaa ahdisteltiin MM-kisoissa törkeällä tavalla kesken lähetyksen — myös ruotsalaisfanit käyttäytyneet sopimattomasti.

Kuuden auton ketjukolari nelostiellä — juhannuksen menoliikenne ruuhkautuu Lahdessa. Sinkkuna seksiä kaipaa enemmän kuin saa — vai onko näin? Selvitimme, kuinka usein sinkuilla on seksiä ja kuinka usein sitä haluttaisiin. Juhannusmyrsky tekee tuhoa myös Virossa — puu repesi Teron, 41, silmien edessä ja tuhosi auton: Rakastunut nuoripari jätti kaiken ja lähti maailmalle — rahoittaa ylellisyyksiään Instagram-kuvilla: Selvitimme, kuinka usein sinkuilla on seksiä ja kuinka usein sitä haluttaisiin

anna keskustelu seksi

: Anna keskustelu seksi

Anna keskustelu seksi Seksitreffit nainen etsii ilmaiset pornosivut
Anna keskustelu seksi 734
VANHEMPI NAINEN ETSII NUORTA MIESTÄ PYLLYN NUOLENTA 908
Peilin edessä Masturbointi Seidi Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Orgasmi Seidi Nelikymppisellä, helsinkiläisellä Annalla on ainoastaan huonoja kokemuksia Tinder-treffeistä. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Koska… Huono Äiti -toimitus, Seksihalujen väheneminen harmittaa monia naisia.

1 thoughts on “Anna keskustelu seksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *