Hieronta malminkartano avatar

Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Onko kenelläkään kokemuksia Arentikujan varressa sijaitsevasta hieromosta? Hei, lähdepä itse rohkeasti extremematkalle ja käy näissä paikoissa. Kävin muutama vuosi sitten Kartanonmetsäntiellä. Hieronta oli noin 5 minuutin läposyttelyä ja sitten alkoi neuvottelu. Enpä tuon jälkeen ole käynyt. Meeme, jos kehuja paikoista tulee tarpeeksi niin lupaan extremeillä ja kirjoittaa rapsan Mopottajako, kiitos tiedosta! Originally Posted by Meeme. Yritän ystävällisesti kannustaa oriondesia tarttumaan härkää sarvista, eikä vaan huutelemaan sen perään.

Eikös siunkin mielestä olisi kiinnostavampaa lukea konkreettisia kokemuksia Thai-hieronnoista. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts.

Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa. Oletko saanut viestejä jälkikäteen aivan ihmeellisestä etc numerosta Malminkartanon hieroja-Tiinalta? Itselläni tämä on toistunut jo kahdesti.

Tämä on nimenomaisesti sitä, mitä ei toivo sihteerien puolelta harrastavan, sinänsä oman osansa hoitaville herrasmiehille Ja Tiinahan ilmoittelee st-puolella vaikkapa nimimerkillä kesäleski. Onko hyvä hieromaan ja runkkaamaan? Hieronnassa ei sinänsä muuta vikaa kuin hinta.

Aika tömppöö on, jos niin tekee. Tollanen käytös ajaa asiakkaat pois, eikä takas kuin olis toive varmaankin. Kyl sihteerin ja asiakkaan väliset tiedot pitää olla kertaluonteisia aina. Saattais olla et käväisisin ruuvaamassa sellaset muistikortit jossa mun soitot on ruvelle. Joskus aikoinaan tuo oli kiva paikka Ihan "aito" kauneus-salonki rensseleineen. Jotain muutakin kuin "virkamiesmäistä" sai. Kyllä minunkin kokemukset Tiinasta ovat samanlaisia: Pelkkä hieronta, ja sekin rutiinilla!

Onneksi oli kännykkä kiinni. Tyhjentäkää ne viimeksi soitetut puhelut sieltä kännyköistänne. Tämäkin tapaus oli epäammattimaisesti soittanut takaisin että nyt löytyi aiempi aika. Äänestä tunnistin Lahden Jossuksi.

Kyllä minunkin kokemukset Tiinasta ovat samanlaisia: Oletko saanut viestejä jälkikäteen aivan ihmeellisestä etc numerosta Malminkartanon hieroja-Tiinalta? Konemestarikoulutus muuttuu yhä enemmän käytännönläheiseksi. Miksi et rekisteröityisi foorumiin? Kyl sihteerin ja asiakkaan väliset tiedot pitää olla kertaluonteisia aina. Join us and start to share your thoughts. Webcam girls live are full of live cam girls performing live at free webcam sex Our free XXX live cams are the best place you will ever find where finding a hot.

Miksi et rekisteröityisi foorumiin? Tule mukaan kirjoittamaan ja osallistu! Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter.

Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Onko kenelläkään kokemuksia Arentikujan varressa sijaitsevasta hieromosta? Hei, lähdepä itse rohkeasti extremematkalle ja käy näissä paikoissa. Kävin muutama vuosi sitten Kartanonmetsäntiellä. Hieronta oli noin 5 minuutin läposyttelyä ja sitten alkoi neuvottelu. Enpä tuon jälkeen ole käynyt.

Meeme, jos kehuja paikoista tulee tarpeeksi niin lupaan extremeillä ja kirjoittaa rapsan Mopottajako, kiitos tiedosta! Tollanen käytös ajaa asiakkaat pois, eikä takas kuin olis toive varmaankin.

Kyl sihteerin ja asiakkaan väliset tiedot pitää olla kertaluonteisia aina. Saattais olla et käväisisin ruuvaamassa sellaset muistikortit jossa mun soitot on ruvelle. Joskus aikoinaan tuo oli kiva paikka Ihan "aito" kauneus-salonki rensseleineen. Jotain muutakin kuin "virkamiesmäistä" sai. Kyllä minunkin kokemukset Tiinasta ovat samanlaisia: Pelkkä hieronta, ja sekin rutiinilla!

Onneksi oli kännykkä kiinni. Tyhjentäkää ne viimeksi soitetut puhelut sieltä kännyköistänne. Tämäkin tapaus oli epäammattimaisesti soittanut takaisin että nyt löytyi aiempi aika.

Äänestä tunnistin Lahden Jossuksi. Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3.

Currently   users online  from 24 countries. All-time high   users online  from 68 countries,   Find all posts by Espoolainen. Viestejä jälkikäteen Onko hyvä hieromaan ja runkkaamaan? Find all posts by IlmanSiipii.

0 thoughts on “Hieronta malminkartano avatar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *