Luonne leijona tukipiste

Leijona janoaa mainetta ja kunniaa, hän haluaa tavoitella tähtiä ja saavuttaa yleisönsä jakamattoman suosion — olkoonpa yleisönä sitten vaikka vain yksi ihminen. Kuitenkin Leijonan elinehto on ihminen, joka uskoo häneen ja hänen unelmiinsa. Vaikka hän näyttää ulospäin itsevarmuuden perikuvalta, hän on itse asiassa hyvin riippuvainen toisten ihmisten hyväksynnästä, rakkaudesta ja tunnustuksesta.

Hyvin usein taustalla on ongelmallinen isäsuhde - lapsuus, jolloin Leijona ei koskaan kokenut olevansa tarpeeksi hyvä isänsä silmissä. Niinpä hänen loppuelämänsä meneekin todistaessa itselleen, että hän on, isästä huolimatta, jotakin erikoista. Tämä sisäinen näyttämisen pakko tekee kuitenkin Leijonasta myös hyvin vitaalisen ja elämää rakastavan ihmisen, jonka kanssa aika ei todellakaan käy pitkäksi. Päämäärätietoisena ja sinnikkäänä hänellä on myös kyky toteuttaa visionsa.

Mutta ikuinen keikari — ja snobi — hän kyllä on. Leijona pursuaa energiaa ja haluaa ihmissuhteissaankin olla ylivertainen. Hän on antelias, huomaavainen ja saa kumppaninsa tuntemaan itsensä rakastetummaksi kuin koskaan ennen. Ja niin kauan kuin kumppani jaksaa palvoa tätä kuninkaallistaan ja nostaa hänet jalustalle, on Leijonaa hurmaavampaa partneria vaikea kuvitella.

Hän on myös äärimmäisen lojaali ystävä ja puolustaa läheisiään henkeen ja vereen — niin kauan kuin itse kokee heidän olevan hänen luottamuksensa arvoisia. Leijona rakastaa rakkautta ja haluaa ylläpitää suhteen ensihetkien huumaa niin kauan kuin mahdollista. Hän on hyvin romanttinen ja antaa ja saa mielellään upeita lahjoja. Hän haluaa kuitenkin olla johtaja myös parisuhteessaan, ja on helposti dominoiva. Hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, jolla on vahva itsetunto - mutta joka ei itse tarvitse valtaa parisuhteessa, vaan kykenee antaa Leijonan loistaa.

Paras tapa pitää Leijona hyvällä tuulella on häpeilemätön imartelu - hän uskoo kaiken kauniin, mitä keksit hänestä sanoa. Mutta valitettavasti hänen nälkänsä on tässä suhteessa tyydyttämätön. Jos sinun palvontasi lakkaa, hänestä voi tulla varsin hankala kumppani — joka helposti kääntyy etsimään kaipaamansa ihailua muualta. Parhaita kumppaneita tuliselle Leijonalle ovat kaikki tulen merkit: Oinaat, Jousimiehet ja myös toiset Leijonat, vaikka valtataistelu saattaakin kääntyä aika kiihkeäksi. Myös virkistävä Kaksonen ja romanttinen Vaaka sopivat hyvin rauhoittamaan ja tasapainottamaan Leijonaa.

Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sinä tiedät pystyväsi tekemään kaiken tarvittavan yksinkin.

Mainos   uutinen jatkuu alla. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Bolshevistinen Venäjä syntyi ja se myönsi Suomen itsenäisyyden vajaata kuukautta oman syntymänsä jälkeen. Meillä ei ole tilaisuutta tehdä laajaa keskinäistä kartta-analyysiä, joten keskitymme pariin seikkaan, joilla on suurin merkitys esityksen etenemisen kannalta.

Ja kuten tulemme näkemään, tämä haaste ei voisi olla ajankohtaisempi. Tulkitsin Pluton ja Merkuriuksen opposition tällä akselilla Suomelle erityisesti ymmärryksen haasteena. Neuvostoliitolla Merkurius korvautuu muuten identtisessä asetelmassa Venuksella. Neuvostoliitto sai mukaansa ahrimanisen haasteen, joka kohdistui suoraan syntyvän valtiomuodosten luontoyhteyteen ja elämänvoimiin, eteriteettiin. Sisäkehällä on Suomen syntymäkartta, ulkokehällä Neuvostoli i ton vastaava kartta.

Kaikki kartat ja tarkastelut ovat sideerisiä. En mene sen enempää spekuloimaan, mitä fyysisellä tasolla, näennäisesti, tai poliittisesti, on sitten missäkin kohdassa ajan juoksua tapahtunut.

Katsotaanpa miltä kartta näytti talvisodan alkaessa. Tämä kartta kuvaa Suomen syntymäkartan ja talvisodan syttymishetken tähtitaivaan suhdetta siten, että talvisodan alkaminen näkyy ulkokehällä. Pluto on oppositiossa Suomen Venusvoimiin, elämänvoimiin. Toinen huomionarvoinen seikka on se, että transitoiva eli tuon hetkinen Venus on samassa sijainnissa, jossa Venus oli Neuvostoliiton syntyhetkellä. Sisäkehällä on Suomen syntymäkartta, ulkokehällä on tähtitaivas Talvisodan alkamisen aikaan.

Jatkosodan aikana, esimerkiksi alkuvuodesta Pluto oli hyvin tarkasti Noususolmulla, samaan aikaan, tammikuun ja helmikuun taitteessa, Aurinko oli akselin toisessa päässä, oppositiossa.

Ihan vain mainitakseni tämän vastavoiman jatkuvasti ilmenevistä esiintuloista. En voinut mitenkään olla katsomatta hetkeen, jolloin Suomen eduskunta päätti Suomen liittymisestä Euroopan unioniin.

Tulkitsin tämän aiheemme käsittelyn kannalta kriittiseksi ajankohdaksi. Päätöksen teon tarkkaa kellonaikaa en löydä, mutta jos sijoitamme sen kyseisen päivän keskipäivään, joka henkisessä mielessä voidaan tulkita merkitykselliseksi, löytyy täysi kuu aivan tarkasti Suomilapsen nousevasta horisontista, askendentilta.

Aurinko siis löytyy klassiselta ulkoisten suhteiden pisteeltä, siellä missä oma persoona yhdistyy muihin, laskevalta horisontilta, deskendentiltä. Mutta, mutta, onko kaikki ihan miltä näyttää? Siellä Aurinkoyhtymässä on myös Pluto. Mitä mahtoikaan Robert Powell tuolla akaisemmin sanoa tästä astrosofisesta kuvasta? Jos tässä olisi kyseessä parisuhde, olisin kyllä aika varovainen.

Enpä voi olla mainitsematta sitäkään, että tuolla hetkellä myös nouseva horisontti yhtyy Suomen kohtalonpisteeseen, noususolmulle.

Sisäkehällä on Suome n syntymäkartta. Ulkokehällä on sen päivän tähtitaivas, jolloin Suomen eduskunta päätti Euhun liittymisestä. Meillä alkaa olla kiire päästä nykyhetken ja sen todellisen mysteerin ytimeen. Pakkohan oli kuitenkin katsoa, mitä tapahtui Pluton siirryttyä kohtalonakselin toiseen päähän, Suomilapsen noususolmulle: Elimme silloin vuosien ja taitetta, lama oli iskenyt Suomeenkin, materialistisen illuusion puhjettua Yhdysvaltain subprimejohdannaiskriisin seurauksena.

Tähän aikaan tiivistyy koko materialistisen kiusauksen ydin: En ole ikinä pitänyt sensaatiohakuisuudesta tai astrologiaan usein liittyvistä ajatuksista valtavista taitekohdista ja äärimmäisistä olosuhteista.

Nyt on kuitenkin mentävä nöyränä mysteerin ääreen ja otettava Robert Powellin tiedot avuksi. Yritän mahdollisimman yksinkertaisesti selittää, millaisen mysteerin ääreen tulemme tämän esityksen lopussa. Mainitsin, että erämaakiusauksen kolmannen kiusauksen kuva oli Auringon ja Pluton yhtymä Jousimiehessä. Tämä tapahtui siis Asteluku oli yhdeksän astetta Jousimiestä. Robert kertoo suuren astrosofisen salaisuuden kirjassaan: Ihmiskunnan edelläkäymisenä ja Aurinkohengen Maan kohtaloon yhdistymisenä tapahtunut Kristuksen kolmen ja puolen vuoden maallinen vaellus Jeesuksen hahmossa voidaan nähdä kuvana ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Historian moottorina siis toimii henkinen maailma ja sen fyysiseen ihmisten kautta kanavoituva todellisuus, eivät esimerkiksi edeltävät historialliset tapahtumat. Yksi tällainen Saturnuspäivä on 29 ja puolen vuoden mittainen. Nyt tietysti herää kysymys: Mitä päivää me elämme?

Suomi täyttää sata vuotta juuri kun erämaakiusaus päättyy, kun alkaa erämaajakson vapauttava päivä, 40 päivä. Tämä jakso on historiallinen heijastus Ahrimanin tuomasta materialistisesta kiusauksesta.

Erämaajakso on juuri kääntymässä viimeiseen päivään, jolloin enkelit tulivat juhlimaan Kristuksen voittoa. Muitakin maailmankausiin liittyviä rytmejä voi löytää asiaan liittyvinä, mutta haluan keskittyä tähän yhteen, koska näen sen tärkeimpänä tällä hetkellä.

Kuten tuossa yritin sanoa, historia ei ole kausaliteettien, syiden ja seurausten tarina. Yhtä vähän kuin koskessa ylempänä oleva vesi aiheuttaa alemman veden putoamisen, yhtä vähän edeltävillä tapahtumilla on tekemistä seuraavien kanssa. Me elämme henkisten välttämättömyyksien läpitulossa fyysiseen todelisuuteen, samalla tavalla kuin kosken liikevoima syntyy näkymättömästä ja väistämättömästä painovoimasta.

Meillä kaikilla on siis ilo, kunnia ja velvollisuus yrittää ymmärtää näitä henkisen voimia, jotka historiaa ja maata muokkaavat. En voi olla ajattelematta, että Suomella on jokin, ehkä henkiseen piilotettu, näkymätönkin, rooli tässä voitossa.

Niin silmiinpistäviä nämä yhteydet ovat. Jätän tähän äärimmäisen dramaattisen kartan loppuun. Se on kartta satavuotiaan Suomilapsen kartta, suhteessaan syntymäkarttaansa. Saturnus on jo tullut Jousimieheen ja on aivan tarkassa yhtymässä Merkuriukseen, aivan kuten Suomen Merkurius on yhtymässä Noususolmuun, aivan samoin kuin tämän hetken Noususolmu on yhteydessä, Suomen syntymäSaturnukseen.

Synnyttääkö Suomi Sammon, takooko se tässä hurjasti kriisiytyvässä tilanteessaan, jossa ilmapiiri on mielestäni kaikkea muuta kuin juhlaan kannustava, moraalisesti kestävän tavan materian henkistämisessä? Voiko se tehdä sen edes omalta osaltaan, löytää itsensä, voittaa oman materialistisen kiusauksensa, johon se on ajautunut?

Voiko se olla se sillanrakentaja kulttuurikausien ja kulttuurien välillä, joka sen pitäisi olla. Vaimeneeko pelottava sotarumpujen pauke, kun Pluto väistyy vähitellen keskitaivaaltamme?

Eihän Lemminkäinen lähde sotaan Mars on kolmiossa Pluton kiusaamaan keskitaivaaseen … Kuuluuko kaukaa meidän alkuperäisen luontokuninkaamme, Väinämöisen ääni, kun Venus tulee oppositioon Jupiterin kanssa? Koko sydämestä, juhlien, hengittäen…. Lyhyesti kirjoituksessa käytetyistä termeistä: Koska aurinkokunnan suhde kiintotähtiin muuttuu jatkuvasti, täytyy näiden merkkien hallitsemaa ajanjaksoa maan päällä jatkuvasti korjata.

Länsimaissa lähes yksinomaan harjoitettu trooppinen astrologia kytkee tulkintansa merkkeihin, jotka ovat yhteydessä vuoden kiertoon, mutta yhteys kiintotähtien maailmaan on vain viitteellinen.

Astrosofia on sideeristä astrologiaa, joka kumpuaa Rudolf Steinerin ja Willi Sucherin työstä ja näkemyksistä. Erityisesti Robert Powell on vienyt viime vuosina tätä impulssia eteenpäin. Tämä on astrosofinen ja astronominen tekijä, joka kiertää Eläinradan so. Noususolmu on se piste horisontissa, josta kuu nousee horisontin yläpuolelle, laskusolmu sen vastakohta.

Kuunsolmuakselin katsotaan aktivoivan inspiraatioita, jotka kumpuavat kosmisesta muistista, Akashisista Aikakirjoista. Tässä ei voida mennä syvempään analyysiin niiden erilaisista luonteista.

Ne kertovat kuitenkin kulmia tekevien kartan tekijöiden vaikutusten erilaisista kombinaatioista. Yhtymä ja oppositio ovat varmaan aika helppoja ymmärtää ihan sillä tasolla, että mitä ne kuvaavat. Neliö on 90 asteen kulma, kolmio on asteen kulma, sekstiili on 60 asteen kulma, semisekstiili 30, kvinkunssi jne. Nämä ovat tärkeimmät ja yleisimmin käytössä olevat aspektit. Huonejärjestelmä joita on tietysti monia! Askendentti on kartanlaskuhetkellä nouseva horisontti so.

Tämän pisteen katsoteen esimerkiksi henkilöiden kohdalla kuvaavan heidän persoonaansa, sitä tapaa, jolla he katsovat maailmaa ja jollaisen vaikutelman he myös muihin pinnallisesti katsottuna tekevät. Deskendentti kuvaa suhdettamme muihin ihmisiin, miten opimme elämässämme muiden ihmisten kautta.

Keskitaivas kuvaa aktiivisuutemme tapaa ja keskiyön piste so. Huonejärjestyksen merkitykset menisivät taas astrologian peruskurssin piiriin. Se ei tähän mahdu, ikävä kyllä. Mayja Tuesday, 17 April Kiitos tästä Suomen historian käsittelystä. Se oli todella kiinnostavaa. Itselläni on paljon planeettoja samassa alueessa kuin Suomi-neidollakin. On myös samoja taisteluja: Luen paljon Suomen historiaa Ruotsin ja Venäjän yhteydessä. Olen kyhännyt myös karttoja tärkeistä ajoista ja verrannut omiini.

Minulla kun ei ole kuin kiinnostus näihin asioihin - ei koulutusta. Tämä oli ensi kerta, kun löysin kirjoituksesi. Haluan miettiä sitä uudelleen, ajan kanssa, tarkemmin. Suomi, satavuotias lapsonen   Suomen kansan valtiollinen elämä ja sen henkinen tehtävä astrosofisessa valossa   Timo Kalliokoski   Suomen kansa ja sen henki on ollut paljon kauemmin olemassa kuin itsenäinen valtio, jonka nimi on Suomi.

Tutkielman lähtökohta ja Suomen valtiollisen elämän alku   Suomen täytyi historiallisesta välttämättömyydestä saada myös valtiollinen äänensä. Suomilapsen syntymä       Suomilapsosen sideerinen eli samalla astronomisesti laskettu syntymäkartta. Tietoisuussielu Suomen kartalla   Kartalla näkyy vahva sosiaalinen ja kommunikatiivinen painotus.

Jos markan soasta saanen, parempana tuon pitelen, kuin kaikki kotoiset kullat, auran nostamat hopeat. Jo päivänä muutamana näki lieto Lemminkäisen saavaksi, lähteväksi tuonne Tuonelan joelle, vierehen vihaisen kosken, pyhän virran pyörtehelle.

Älysielu Suomen kartalla   Mainittu Venuksen ja Merkuriuksen yhteys, joka saa todella vahvasti karmisen ja kohtalollisen sävyn Kuunsolmuakselista, kertoo älysielun kehitysvoimista.

Siitä seppo Ilmarinen, takoja iän-ikuinen takoa taputtelevi, lyöä lynnähyttelevi. Pieni katsaus historiallisiin vaiheisiin   Yritetäänpä luoda pieni katsaus Suomilapsen syntyyn ja historiallisiin vaiheisiin aina tähän päivään saakka. Mysteerin ytimeen   En ole ikinä pitänyt sensaatiohakuisuudesta tai astrologiaan usein liittyvistä ajatuksista valtavista taitekohdista ja äärimmäisistä olosuhteista.

Hän on antelias, huomaavainen ja saa kumppaninsa tuntemaan itsensä rakastetummaksi kuin koskaan ennen. Ja niin kauan kuin kumppani jaksaa palvoa tätä kuninkaallistaan ja nostaa hänet jalustalle, on Leijonaa hurmaavampaa partneria vaikea kuvitella. Hän on myös äärimmäisen lojaali ystävä ja puolustaa läheisiään henkeen ja vereen — niin kauan kuin itse kokee heidän olevan hänen luottamuksensa arvoisia. Leijona rakastaa rakkautta ja haluaa ylläpitää suhteen ensihetkien huumaa niin kauan kuin mahdollista.

Hän on hyvin romanttinen ja antaa ja saa mielellään upeita lahjoja. Hän haluaa kuitenkin olla johtaja myös parisuhteessaan, ja on helposti dominoiva. Hän tarvitsee rinnalleen ihmisen, jolla on vahva itsetunto - mutta joka ei itse tarvitse valtaa parisuhteessa, vaan kykenee antaa Leijonan loistaa.

Paras tapa pitää Leijona hyvällä tuulella on häpeilemätön imartelu - hän uskoo kaiken kauniin, mitä keksit hänestä sanoa. Mutta valitettavasti hänen nälkänsä on tässä suhteessa tyydyttämätön. Jos sinun palvontasi lakkaa, hänestä voi tulla varsin hankala kumppani — joka helposti kääntyy etsimään kaipaamansa ihailua muualta.

Parhaita kumppaneita tuliselle Leijonalle ovat kaikki tulen merkit: Oinaat, Jousimiehet ja myös toiset Leijonat, vaikka valtataistelu saattaakin kääntyä aika kiihkeäksi. Myös virkistävä Kaksonen ja romanttinen Vaaka sopivat hyvin rauhoittamaan ja tasapainottamaan Leijonaa.

Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville.

Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Sinä tiedät pystyväsi tekemään kaiken tarvittavan yksinkin. Mainos   uutinen jatkuu alla. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon.

Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Kykenetkö ratkaisemaan, mikä on viidennen pojan nimi? Hurmaava, lapsellinen vai idealisti — mitä napasi muoto paljastaa sinusta? Tunnistatko, mikä näistä on oikea G-kirjain? Älä ole niin varma — moni erehtyy. Vieläkö muistat, mikä oli "in" vuonna ? Testaa, tunnistatko, miltä vuosikymmeneltä vaate on! Moderni, tyylikäs vai juntti? Tarkista, mitä tapasi pidellä viinilasia paljastaa sinusta — ja juomatottumuksistasi.

Tämä muodostaa Suomen valtion voimaytimen ja poikkeuksellisen rohkean laadun kantaa itseään. Tämä voimakas laatu saa myös kanavan Suomilapsen tapaan toimia fyysisen maailman kentässä. Tämän kuvion, jossa henkisyyttä edustavat Suomen oman laadun ilmaisijana Leijona-Mars ja omantunnon äänenä Rapu-Saturnus, voi katsoa näyttäytyvän Suomen Lemminkäisenä, Tietoisuussielun tahtovana ja tietoisena Minuusvoiman sytyttäjänä.

Tietoisuussielu syttyy ominaislaatuunsa nimenomaan Marsin voimasta, jolla oivalletaan oma henkisyys. Marsin voimin havaitaan omassa ilmaisussa ja olemassaolossa henkisen maailman ääni.

Tämän on tarkoitus herättää samalla minuusvoimat sielun olemusytimessä, Auringossa. Suomella yhteys Marsin ja Auringon välillä on poikkeuksellisen vahva, koska tämä voima inkarnoituu vahvasti myös fyysisen valtakunnan alueille Kuun läsnäolossa. Ei ole tietenkään mikään ihme, että Suomilapsen kartta liittyy aikamme kehityshaasteeseen, tietoisuussielun kasvattamiseen, näin selkeällä ja olennaisella tavalla. Me olemme maantieteellisesti myös eurooppalaisen kulttuurin ja slaavilaisen kulttuurin rajalla.

Me olemme tällä rajalla myös henkisesti ja ajallisesti. Tulevaisuudessa kulttuurisen johtoaseman ottava slaavilainen kulttuuri sai nähdä, mikä on Minuuden kipinän sytyttävän tietoisuussielun todellinen olemus. Jos markan soasta saanen, parempana tuon pitelen,. Tuo tänne sotisopani, kanna vainovaatteheni!

Lähen Pohjolan sotahan, Lapin lasten tappelohon. Jo päivänä muutamana näki lieto Lemminkäisen. Aistimussielu Suomen kartalla Kartassa on myös syvemmälle haudattuja salaisuuksia: Se puhuu taustalla kuitenkin vahvana äänenä, joka tunnistaa vastavoimien laatuja ja niiden aiheuttamia haasteita Suomelle.

Venus tekee erittäin tarkan semisekstiilin Kuun Noususolmulla sijaitsevalle Merkuriukselle. Aistimussielu syntyy Merkuriuksen ja Venuksen voimista. Venusvoimat alkavat kasvaa ja kypsyä luontoyhteyden pohjalta, elämänvoimien elämänymmärryksenä. Kalevalan alussa Väinämöinen syntyy veden elementtiin, eteeriselle alueelle ja kohtaa Neptunuksen vastavoimalaadut, eräänlaisen tahdottomuuden.

Väinämöinen kuitenkin kasvaa itsessään merkuriusvoimiin ja lopulta jupiteriaaniseen voimaan, viisauteen, joka syntyy aistimussielun ja luontoyhteyden vahvassa yhteiskehityksessä.

Kalevalan runot luovat ihan mahtavia kuvia näistä kehityskaarista. Mainittu Venuksen ja Merkuriuksen yhteys, joka saa todella vahvasti karmisen ja kohtalollisen sävyn Kuunsolmuakselista, kertoo älysielun kehitysvoimista. Sampo on kalevalaisena kuvana se moraalinen voima, joka nousee eetteriruumiin pohjalta, muuntuu Venuksen ja Merkuriuksen kautta tavoittamaan sisäisen Mars-kokemuksen, jossa minuus alkaa löytyä sielun sisältä, itsen ulkoisten heijasteiden välityksellä.

Marsvoimalla on kaksi puolta, joita Bernard Lievegoed kuvaa hienosti: Toinen on se toteuttamisen oma voima, joka tiivistyy siihen hetkeen, jolloinjännitetty jousi ollaan juuri vapauttamassa, kun oma voima, omien kykyjen ja ideaalien vahvistamana lähetetään matkaan ulkoiseen maailmaan. Toinen kohtio marsvoimasta on se hetki, jolloin nuoli osuu maaliin ja värisee omasta voimastaan.

Tämä toinen kohtio, seurauksien ymmärtäminen ja itsen löytäminen heijastuksina, on pohjimmiltaan älysielun laatu, jossa merkuriaaninen ymmärrys kasvaa alkavaan moraalikäsitykseen. Suomen kartalla on vaatimus merkittävän vastavoiman kohtaamisesta ja ymmärtämisestä.

Meidän tarinamme tänään, satavuotiaan Suomen tarina, on tällä hetkellä plutovoiman ymmärtämisessä. Pitkin Suomen Kuunsolmuakselia kulkee koko ajan Merkuriuksen ja Pluton vastakainasettelun virta.

Olen valmis Robert Powellin tapaan näkemään Pluton Ahrimanin kuvana. Hän esittää Pluton ja Auringon yhtymän raamatun kuvaamassa erämaakiusauksen jaksossa Kristuksen ja Ahrimanin kohtaamisena. Vasta kun ymmärrämme, mitä meidän moraalillemme tekee maailmankatsomuksen taantuminen elämänvoimien alle, pelkän fyysis-mineraalisen alueelle, me löydämme Sammon uudelleen.

Nämä asiat ovat ihan uskomattoman ajankohtaisia, kuten tulen myöhemmin kertomaan. Meillä ei ole mitään edellytyksiä Sammon edustamaan hyvinvointiin, ennen kuin ymmärrämme valtiona ja kansana, ettemme elä pelkästään leivästä, vaan myös hengestä.

Siitä seppo Ilmarinen, takoja iän-ikuinen. Suomalaisen kansanluonteen erityinen piirre nähdä sielu näissä kolmessa olemuksessaan korostaa tehtävämme tärkeyttä: Saturnuksen voi sanoa olevan Suomilapsen todellinen hallitsija, vaikka tämä lapsi käykin tällä hetkellä ankaraa kamppailua plutonisen materialismin kanssa.

Tässä mennään sinne omantunnon alueelle. Pieni katsaus historiallisiin vaiheisiin. Yritetäänpä luoda pieni katsaus Suomilapsen syntyyn ja historiallisiin vaiheisiin aina tähän päivään saakka. Tietyt teemat tuntuvat löytyvän kartoilta etsimättäkin. Tämän katsauksen tarkoitus ei ole pyrkiä minkäänlaisiin sensaatioihin tai vakuuttamaan ketään mistään. Voimme pyrkiä katsomaan karttoja vain sellaisina kuin ne näyttäytyvät. Tämän esityksen tarkoituksena on pyrkiää niitä myös tulkitsemaan, luomaan valoa.

En ole niin täydellinen, että voisin täysin välttää omien käsitysteni ja mielipiteideni suodattumista tulkintoihin. Pyrin kuitenkin vain nostamaan havaitsemani yhteydet esiin ja kytkemän niitä kokonaisuuksiin. Suomen valtiollinen elämä pohjautuu hyvin pitkälle Aleksanteri I: Suomi oli hänen silmissään Venäjän valtakunnan kehittynein osa, jolle hän halusi antaa mahdollisimman suuren vapauden, jotta Suomi olisi venäläisen yhteiskunnan kehityslaboratorio ja kruununjalokivi.

Bolshevistinen Venäjä syntyi ja se myönsi Suomen itsenäisyyden vajaata kuukautta oman syntymänsä jälkeen. Meillä ei ole tilaisuutta tehdä laajaa keskinäistä kartta-analyysiä, joten keskitymme pariin seikkaan, joilla on suurin merkitys esityksen etenemisen kannalta. Ja kuten tulemme näkemään, tämä haaste ei voisi olla ajankohtaisempi.

Tulkitsin Pluton ja Merkuriuksen opposition tällä akselilla Suomelle erityisesti ymmärryksen haasteena. Neuvostoliitolla Merkurius korvautuu muuten identtisessä asetelmassa Venuksella. Neuvostoliitto sai mukaansa ahrimanisen haasteen, joka kohdistui suoraan syntyvän valtiomuodosten luontoyhteyteen ja elämänvoimiin, eteriteettiin.

Sisäkehällä on Suomen syntymäkartta, ulkokehällä Neuvostoli i ton vastaava kartta. Kaikki kartat ja tarkastelut ovat sideerisiä. En mene sen enempää spekuloimaan, mitä fyysisellä tasolla, näennäisesti, tai poliittisesti, on sitten missäkin kohdassa ajan juoksua tapahtunut. Katsotaanpa miltä kartta näytti talvisodan alkaessa. Tämä kartta kuvaa Suomen syntymäkartan ja talvisodan syttymishetken tähtitaivaan suhdetta siten, että talvisodan alkaminen näkyy ulkokehällä.

Pluto on oppositiossa Suomen Venusvoimiin, elämänvoimiin. Toinen huomionarvoinen seikka on se, että transitoiva eli tuon hetkinen Venus on samassa sijainnissa, jossa Venus oli Neuvostoliiton syntyhetkellä. Sisäkehällä on Suomen syntymäkartta, ulkokehällä on tähtitaivas Talvisodan alkamisen aikaan. Jatkosodan aikana, esimerkiksi alkuvuodesta Pluto oli hyvin tarkasti Noususolmulla, samaan aikaan, tammikuun ja helmikuun taitteessa, Aurinko oli akselin toisessa päässä, oppositiossa. Ihan vain mainitakseni tämän vastavoiman jatkuvasti ilmenevistä esiintuloista.

En voinut mitenkään olla katsomatta hetkeen, jolloin Suomen eduskunta päätti Suomen liittymisestä Euroopan unioniin. Tulkitsin tämän aiheemme käsittelyn kannalta kriittiseksi ajankohdaksi. Päätöksen teon tarkkaa kellonaikaa en löydä, mutta jos sijoitamme sen kyseisen päivän keskipäivään, joka henkisessä mielessä voidaan tulkita merkitykselliseksi, löytyy täysi kuu aivan tarkasti Suomilapsen nousevasta horisontista, askendentilta. Aurinko siis löytyy klassiselta ulkoisten suhteiden pisteeltä, siellä missä oma persoona yhdistyy muihin, laskevalta horisontilta, deskendentiltä.

Mutta, mutta, onko kaikki ihan miltä näyttää? Siellä Aurinkoyhtymässä on myös Pluto. Mitä mahtoikaan Robert Powell tuolla akaisemmin sanoa tästä astrosofisesta kuvasta?

Jos tässä olisi kyseessä parisuhde, olisin kyllä aika varovainen. Enpä voi olla mainitsematta sitäkään, että tuolla hetkellä myös nouseva horisontti yhtyy Suomen kohtalonpisteeseen, noususolmulle. Sisäkehällä on Suome n syntymäkartta. Ulkokehällä on sen päivän tähtitaivas, jolloin Suomen eduskunta päätti Euhun liittymisestä. Meillä alkaa olla kiire päästä nykyhetken ja sen todellisen mysteerin ytimeen. Pakkohan oli kuitenkin katsoa, mitä tapahtui Pluton siirryttyä kohtalonakselin toiseen päähän, Suomilapsen noususolmulle: Elimme silloin vuosien ja taitetta, lama oli iskenyt Suomeenkin, materialistisen illuusion puhjettua Yhdysvaltain subprimejohdannaiskriisin seurauksena.

Tähän aikaan tiivistyy koko materialistisen kiusauksen ydin: En ole ikinä pitänyt sensaatiohakuisuudesta tai astrologiaan usein liittyvistä ajatuksista valtavista taitekohdista ja äärimmäisistä olosuhteista.

Nyt on kuitenkin mentävä nöyränä mysteerin ääreen ja otettava Robert Powellin tiedot avuksi. Yritän mahdollisimman yksinkertaisesti selittää, millaisen mysteerin ääreen tulemme tämän esityksen lopussa. Mainitsin, että erämaakiusauksen kolmannen kiusauksen kuva oli Auringon ja Pluton yhtymä Jousimiehessä. Tämä tapahtui siis Asteluku oli yhdeksän astetta Jousimiestä. Robert kertoo suuren astrosofisen salaisuuden kirjassaan: Ihmiskunnan edelläkäymisenä ja Aurinkohengen Maan kohtaloon yhdistymisenä tapahtunut Kristuksen kolmen ja puolen vuoden maallinen vaellus Jeesuksen hahmossa voidaan nähdä kuvana ihmiskunnan tulevaisuudesta.

Historian moottorina siis toimii henkinen maailma ja sen fyysiseen ihmisten kautta kanavoituva todellisuus, eivät esimerkiksi edeltävät historialliset tapahtumat. Yksi tällainen Saturnuspäivä on 29 ja puolen vuoden mittainen. Nyt tietysti herää kysymys: Mitä päivää me elämme? Suomi täyttää sata vuotta juuri kun erämaakiusaus päättyy, kun alkaa erämaajakson vapauttava päivä, 40 päivä.

Tämä jakso on historiallinen heijastus Ahrimanin tuomasta materialistisesta kiusauksesta. Erämaajakso on juuri kääntymässä viimeiseen päivään, jolloin enkelit tulivat juhlimaan Kristuksen voittoa.

Muitakin maailmankausiin liittyviä rytmejä voi löytää asiaan liittyvinä, mutta haluan keskittyä tähän yhteen, koska näen sen tärkeimpänä tällä hetkellä.

Kuten tuossa yritin sanoa, historia ei ole kausaliteettien, syiden ja seurausten tarina. Yhtä vähän kuin koskessa ylempänä oleva vesi aiheuttaa alemman veden putoamisen, yhtä vähän edeltävillä tapahtumilla on tekemistä seuraavien kanssa.

Me elämme henkisten välttämättömyyksien läpitulossa fyysiseen todelisuuteen, samalla tavalla kuin kosken liikevoima syntyy näkymättömästä ja väistämättömästä painovoimasta. Meillä kaikilla on siis ilo, kunnia ja velvollisuus yrittää ymmärtää näitä henkisen voimia, jotka historiaa ja maata muokkaavat.

: Luonne leijona tukipiste

Seuraa savon sinkut Hän on myös äärimmäisen lojaali ystävä ja puolustaa läheisiään henkeen ja vereen — niin kauan kuin itse kokee heidän olevan hänen luottamuksensa arvoisia. Vuodenaikojen kierrossa Leijonan aika on kesän lämpimintä aikaa, jolloin luontokin keskittyy vain nauttimaan Auringon valosta ja lämmöstä täysin siemauksin. Ensimmäisenä ja näkyvimpänä heikkoutena on oman merkityksen suurentelu ja sen lieveilmiöinä mahtailevuus, deittiseuraa aikuisille maaseudun tulevaisuus ilmoitukset, kaiken ulkoistaminen, ylimielisyys, mahtipontisuus ja itsekkyys. Saat huipputarjouksia ja tietoa kuluvan kuukauden astrologisista tapahtumista! Painopiste pysyy koko ajan uudelleen synnytettävän tähtiviisauden, antroposofian ja kristillis-hermeettis-esoteerisen henkisen historiakäsityksen kehyksessä. Tutkielman lähtökohta ja Suomen valtiollisen elämän alku   Suomen täytyi historiallisesta välttämättömyydestä saada myös valtiollinen äänensä.
Luonne leijona tukipiste Maajussille morsian jenni seuranhaku sivut
NAKED MASSAGE VIDEOS SM BONDAGE Poppers haitat outcall sex
Elisa viihde porno vitun ählämit Nude massage video päiväkahviseuraa helsinki
Hän esittää Pluton ja Auringon yhtymän raamatun kuvaamassa erämaakiusauksen jaksossa Kristuksen ja Ahrimanin kohtaamisena. Olen valmis Robert Powellin tapaan näkemään Pluton Ahrimanin kuvana. Voimme pyrkiä katsomaan karttoja vain sellaisina kuin ne näyttäytyvät. Tämä muodostaa Suomen valtion voimaytimen ja poikkeuksellisen rohkean laadun kantaa "luonne leijona tukipiste." Tämä yhteistyö, joka henkisestä maailmasta valmisteltiin, tuotti sen selvänäköisen ja ainutlaatuisen kansannäkemyksen, joka tallennettiin fennomanian kaudella Kalevalaksi. Suomen henki tarvitsi valtiollisen syntymän, jotta se voisi tässä kriittisessä historian vaiheessa tuoda kansainvälisesti uskottavalla tavalla äänensä kuuluviin. Neuvostoliitto sai mukaansa ahrimanisen haasteen, joka kohdistui suoraan syntyvän valtiomuodosten luontoyhteyteen ja elämänvoimiin, eteriteettiin.

3 thoughts on “Luonne leijona tukipiste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *