Suomi keskustelu turku ahvenanmaa nuuska

suomi keskustelu turku ahvenanmaa nuuska

Oisi mukava jos ihan faktoilla vastataan eikä mutu tuntumalla Onko kenelläkään tietoa nuuskan hinnoista kyseisellä laivalla? Maarianhaminan satamassa laivan vaihto Kokemuksia kuinka jouhevasti tuo onnistuu Kaikki hyödyllinen info on tervetullutta!

Töissä ainakin yksi kaveri oli tuonut nuuskaa maarianhaminan reissulla ja oli ostanut sen juurikin laivasta. En sitten tarkemmin tiedä, että mikä laiva yms. Siihen oli ilmeisesti jotenkin puututtu, koska nuuskan myynti on laillista vaan ruotsissa eikä liity siihen mitenkään minkä lipun alla joku laiva seilaa. Ainakin vielä syyskuussa myytiin ja sitä ennenkin monta kertaa vetänyt piknik-risteilyn ja täyttänyt varastot.

Tuskin on mihinkään muuttunut. Vaihto menee ihan jouhevasti ellei joudu jonkun eläkeläisten takana kävelemään koko matkaa. Koskaan ei ole korttiin mitään merkattu, mutta viime kerralla nihkeä naismyyjä ei suostunut myymään kuin 3 tornia. Tosin sanoi suoraan, että käy vaikka uusiks, mutta hän ei myy kuin 3 tornia yhdelle kuitille.

Toronto Maple Leafs on solminut yhden vuoden mittaiset Etsi vain otsikoista Jäsenen nimi: Jaa mahdolliset useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Nuuska- ja tupakkaketju Viestiketju osiossa ' Vapaa keskustelu ' , aloittajana Wewe , Edellinen ketju Seuraava ketju.

Olisiko kellään tietoa Viking Linen hinnoista tällä hetkellä? Ja mieluiten Lösin hinnasta. Osaako joku kertoa Tukholman Kungstobakin aukioloajoista?

Klo 19 olen mestoilla, mahtaakohan olla enää auki? Saako Maarianhaminan risteilyllä pyörähtämällä ostettua nuuskaa entiseen malliin? Tuli extempore idea lähteä lomalla hakureissulle. Pahoittelut jos lukee jossain parin sivun päässä, koitin lueskella puhelimella mutta ei hotsittanut lukea jotain moraalisaarnaa. Yksityishenkilö voi tuoda nuuskaa matkalta omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä ei lahjaksi enintään 30 kpl 50 gr: Nuuskaa myydään vain Ruotsin aluevesillä.

Myyntiajat ja lisätietoa laivojen tax-free-myymälöistä. Muutaman viikon kuluttua pussia saat tuoda enemmän. Aina tukenu, aina kannattanu.

Raju Erkki Jäsen Suosikkijoukkue: Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights. Kuka ääliö pilaisi terveytensä nuuskalla tai tupakalla? Raju Erkki , Jaahas se olisi taas sunnuntaina vuorossa nuuskanhakureissu. Naurattaa jo kuinka perinteisellä kaavalla ja rutiinilla tuo menee.

Tuntuu ihan joltain töihin menolta ja samojen juttujen teolta, kunnes leimaa itsensä ulos ja lähtee kotiin. Muutama kuukausi sitten käytiin viimeksi kaverin kanssa ja tosiaan nyt olisi taas reissun paikka. Aikainen herätys, pari tuntia ajoa Turkuun ja laivaan.

Yksityisellä puolella ei ole sellaista rikostoiminnallista intressiä, koska tuonti yksityiseen käyttöön on sallittua. Tullihallituksen vero-osaston tulliylitarkastaja Markus Teräväinen vahvistaa, että tulli ei pysäytä yksityisten nuuskalähetyksiä, jos verot on maksettu. Lainsäädäntö muuttui elokuussa siten, että nimenomaan myyjä on vastuussa verosta. Toinen kysymys on, onko se laillista. En voi sanoa siihen tarkempaa kantaa. Tämä on monimutkainen asia, hän väistelee.

Tulliviranomaiset eivät ole innokkaita ottamaan kantaa siihen, onko nuuskan myyntikiellossa järkeä, jos nuuskaa saa netistä. Tulli on asiassa toimeenpaneva viranomainen, päätökset tehdään muualla. Julkisuudessa olemme nähdäkseni ottaneet melko voimakkaasti kantaa, ettei totaalikieltoa tulisi, koska se on käytännössä mahdotonta, Rakshit sanoo.

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9—23 ja viikonloppuisin kello 8— Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia. Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!

Saako noi rokotukset kaikki terveysasemalta vai pitääkö ampullit tilata apteekista ja sitten mennä sairaanhoitajalle pistättämään? Jos puhelimessa on netti niin sen käyttö on ahvenanmaalla tosi kallista.

Sulje se netti reissun ajaksi. Ja puhelut saattaa tulla kalliiksi. Ja paikallisten kieltä on vaikea ymmärtää ja yrittävät myydä turisteille rantarolekseja siellä kun kuljet satamassa. Todistus pakkoruotsin suorittamisesta pitää rajalla esittää aseistetuille Hemland Säkerhet -tarkajastajille.

Passi ja hammasharja on hyvä olla mukana Ahvenanmaalle matkustettaessa. Ei se nyt ihan mikään kehitysmaa ole, niin kyllä sieltä kaiken muun saa ostettua. Valuutaksi kannattaa valita US dollarit. En halua että tullimiehet vetävät minut Turun tullissa sivuun sen takia että tupakkia on pari askia liikaa ja mätkäisevät korotetut verot ja ties mitkä tuontisakot.

Se Ahvenanmaa on demilitarisoitu. Onhan siinä leveä meri Ahvenanmaan ja Suomen välissä, ihan selvästi eri maita. Ja pitää osata ahvenanmaan kieli ja onhan niillä oma parlamentti tai joku sellanen ja lippukin. Kai se on joku puolidemokraattinen kuningaskunta. Saakohan siis myös tuolta laivalta nuuskaa. Tallink siljan sivuilla lukee seuraavasti Suomen lipun alla liikennöivillä Baltic Princessillä ja Silja Serenadella vain alusten ollessa Ruotsin aluevesillä Helsinki-Tukholma klo Baltic Princesshan kulkee turku-tukholma väliä ja siitä ei ole mitään aikataulua tuossa vaikka mainitaankin laiva Viikari nyt illalla Ai et pilluu mukavasti tykyttää.

Alkoholin tuominen fillarilla Lindalla näyttää olevan fillarin kuljetus 4 euroa. Juhannus laivalla Millainen meno esim. Kuten yllä näet, sieltä on jo luettu ja teksti lisättynä. Tekstissä ei vain tuosta turku-tukholma aikataulusta mainintaa toisin kuin helsinki-tukholma reitistä jota tuo Serenade kulkee. Baltic Princessillä vain alusten ollessa Ruotsin aluevesillä.

Takemmat ajat löytyvät laivalla. Maissa et noilla ajoilla tee yhtään mitään. Älä siis tee itsellesi ongelmia toisten asioista, kannattaa muuten käyttää sivuja www. No kerro sitten, mitä teet maissa tuolla tiedolla. En kyllä ymmärrä, miksi minä olen niin hyvä kuin olen. Tullihallituksen vero-osaston tulliylitarkastaja Markus Teräväinen vahvistaa, että tulli ei pysäytä yksityisten nuuskalähetyksiä, jos verot on maksettu. Lainsäädäntö muuttui elokuussa siten, että nimenomaan myyjä on vastuussa verosta.

Toinen kysymys on, onko se laillista. En voi sanoa siihen tarkempaa kantaa. Tämä on monimutkainen asia, hän väistelee. Tulliviranomaiset eivät ole innokkaita ottamaan kantaa siihen, onko nuuskan myyntikiellossa järkeä, jos nuuskaa saa netistä. Tulli on asiassa toimeenpaneva viranomainen, päätökset tehdään muualla. Julkisuudessa olemme nähdäkseni ottaneet melko voimakkaasti kantaa, ettei totaalikieltoa tulisi, koska se on käytännössä mahdotonta, Rakshit sanoo. Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta.

Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9—23 ja viikonloppuisin kello 8— Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda! Älä yritä muuttaa aihetta.

suomi keskustelu turku ahvenanmaa nuuska Pitääkö paikkaansa että Siljat ovat ottaneet TaxFreehen Odensin tuotteet? Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Tarjontaa olis ollut vaikka kuinka mutta en jaksanut alkaa jonon tukkeeksi vaan otin tuttuja ja turvallisia pötköjä. Oisi mukava jos ihan faktoilla vastataan eikä mutu tuntumalla Onko kenelläkään tietoa nuuskan hinnoista kyseisellä laivalla? Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Joo passi pitää olla, samoin kruunuja kannattaa vaihtaa. Nuuskakaapit ovat siis kiinni laivojen ollessa Suomen puolella.

1 thoughts on “Suomi keskustelu turku ahvenanmaa nuuska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *