Teinitytöt antaa pillua se on suihinotto

teinitytöt antaa pillua se on suihinotto

Taidat olla 15 v teinityttö. Miksi ihmeessa pidät sitä itsestään selvänä, että peniksen ei siis munan imeminen olisi ällöttävää? Haloo, noin puolet naisista tekee sitä.

Henkilökohtaisesti olen tuntenut heitä, joille se on suurta herkkua. Haluavat sitä nimenomaan eikä tarvitse edes ehdotella. Kaikki naiset eivät ole yhtä rajoittuneita. Kuinka saada mies 3. Suihin kyllä otan mielelläni, eilenkin kahdesti. Mutta pilluuni hän ei kielellään koske, vaikka on taatusti puhdas ja karvaton.

Ihmettelen, kuten varmaan itsekin, miten näin on. Tykkään molemmista, saan vain toista, eli nuolla. Ja Sut pitäis nostaa jaloista ilmaan,uittaa päätä paskassa,leikata kulli poikki,viiltää kurkku auki,ja sit laittaa roikkumaan lihakoukkuun. Toivottavasti saat joskus semmosen kohtelun: Hääkakun syöminen antaa naiselle oikeuden lopettaa suhinottamisen.

Ootteko ehdottanut vaimollesi vaikka jonkun kivan makukortsun kanssa suihin ottoo. Teidän pitää puhua siitä ja jotenkin sinun on saatava vaimosi ymmärtämään, että haluat suuseksiä myös. Kokeilkaa valokuvaamista eli vaimosi tutustuu kameralla kaluusi, joka suunnasta ja ja joka kohdasta.

Ja sitten myös katselette kuvia. Että se kalu tulee tutuksi, osaksi sinua. Ja noi kondomit maistuu pahalle, kumille. Vaikka olisikin joku makukondomi. Suosittelen mieluummin makuöljyjä ja liukasteita - esim. Tai ihan oikeaa suklaakastiketta! Ne maistuvat oikeasti hyviltä, ja peliin tulee huumoria ja kohellusta. Tai laita coctail- kirsikoita sisälle. Ja yks mikä on hyväksi havaittu, on se että laittaa liköörikonvehtin pilluun just ennen kun menee sänkyyn ja eikun maistelemaan.

Minun mies kyllä nuolee vaikka kuinka kauan ja perseenkin joskus. Minusta on myös ihana imeä sen iso munaa ja leikkiä kasseila. Joskus pistän sormen sen ryppyreiästä ja siitäkin se tykkää. Mutta se on totta, mitä joku kirjotti tossa aikasemmin.

Pitää tutustua siihen kaluun. Leikkiä sillä, pelleillä ja kutitella. Kiristellä ja puristella, ajan kanssa. Monet pelkää että, mies tulee suuhun ja sitten oksentaa. Kyllä sen huomaa ajoissa jos on tulossa, ja voihan se mies sanoa jos ei halua niellä liemiä.

Myöskin monen naisen mielestä miehen kulli on inhottavan ja jotenkin pelottavan näkönen. Mutta siitä just pääsee yli, kun tutustuu siihen pikku veitikkaan. Koitappa vaikka kermalla tai jollain muulla makealla, vaikka sillä suklaakastikkeella. Sillon siitä ei tule paineita naisellekaan, koske hän tuskin imee jos tietää että sinä sitä vaadit, se on vain painostavaa.

Itse tykkään ottaa suihin suihkussa, koska silloin maku ei häiritse ja varmasti on puhdasta. Sä taidat tässä olla rajoittunut, koska kyllä vuotiaskin imee, mä ainakin.

Ei siihen ikä vaikuta, vaan penis ja sen omistaja ;D. Uuh, mikä peffa hänelläkin… Esitin keskittyväni päivän uutisiin, mutta sitten Jonna alkoi suudella ystäväänsä edessäni. Tytöt vääntivätkin kunnon kielareita ja jäin tuijottamaan. Tytöt etenivät hyväilemään toistensa rintoja. Tietysti hoitamatta jäänyt kaluni alkoi kaivata huomiota. Ja tämä kyllä voittaisi pornon, kun livenä saisi nähdä kahta naikkosta.

Katselin Jonnan ryntäitä ja Jonna taisi huomata sen. Jonna hyppäsi ketterästi pöydälle jalat ihan levälleen, mutta minusta pois päin, niin että mahtui pitkittäin pöydän päälle. Kahvikupit kaatuilivat kilisten ja kuuma kahvi valui valkoiselle matolle, mutten antanut sen häiritä.

Minulta meinasi taju lähteä. Jonna aloitti puolestaan riisumalla Suvin paidan. Suvi hiveli kauniisti Jonnan häpyhuulia ja klitorista. Eikä mennyt kauaa, kunnes Jonna hihkui jo nautinnosta. Niin kaunista se oli, kaksi naista. Aah, ja molemmilla niin isot rinnat ja pinkeät peput! Kun olin tottunut saamaan vähän heikkolaatuisempaa…. Vetäisin housut nilkkoihin ja aloin runkata siinä samalla tyttöjen puuhia tirkistellen. Rohkaisin mieleni ja kurotin käteni hipelöimään Suvin rintoja.

Minä puolestani siirryin ihailemaan tapahtumaa Suvin taakse. Työnsin sormeni hellästi Suvin pillun luokse. Sekin oli kostunut ja kimalteli kauniisti häpyhuulilla. Työnsin kaksi sormea sisään ja Suvi yhtyi ulvomaan nautinnosta…. Suvi kehotti työntymään takaa sisäänsä, samalla kun hän hyväilisi Jonnaa.

Kilttinä poikana tein työtä käskettyä, tai ei minua juuri paljoa tarvinnut käskeä. Se tuntui niin hyvältä pitkästä aikaa. Kostea pillu ja vielä kaksinkertaisena silmieni edessä. Mikä voisi olla sen ihanampaa? Yritin pidätellä laukeamistani, sillä en halunnut nautinnon loppuvan tähän. Keskityin Suvin kiinteään takamukseen ja puristelin sitä työntöjeni tahdissa. Jonna päästi ilmaan kunnon kiljaisun lauetessaan ja Suvi irrottautui otteestani.

Kädestä pitäen tytöt veivät minut sohvalle istumaan. Jonna polvistui eteeni ja Suvi siirtyi sormettamaan itseään hieman loitommalle, mutta niin että näkisin kaiken kauneuden. Jonna lipoi kaluani kielenpäällään ja tunsin, kuinka koko ruumista kihelmöi. Sitä jatkui hieman, kunnes Suvi pyysi Jonnan nuolemaan itseään. Jonnan kieli lipoi kauniisti Suvin jalkojen välissä ja taas kiljunta yltyi.

En ollut moksiskaan ja katsoin mielelläni tyttöjen telmintää aina Suvin laukeamiseen asti. Tunsin oman vuoroni lähestyvän. Katselin vielä tyttöjen kiihkeää leikkiä. Jonnan rinnat hölskyivät mukavasti…. Jonna otti nopean liikkeen kohti jalkoväliäni ja imi ja imi.

Tartuin Jonnan päästä ja työnsin sitä yhä lähemmäs Suvin hipelöidessä Jonnan rintoja tämän selän takana. Mällini oli jo lähes tulossa kohti Jonnan suuta, kun Suvi tönäisi Jonnan tieltään ja alkoi imeä kaluani. Olin nautintoni huipulla ja ruikkasin mällini Suvin suuhun ja taas Jonna tuli väliin ja mällit lensivät Suvin ryntäille. Ravistelin kaluni puhtaaksi ja Jonna nieli loput Suvin sylistä minun hehkuttaessani nautintoani lähes velttona sohvalla….

Tagit kimppakivaa kolmisin kolmistaan kuumaa spermaa pettää pettämistarinat spermat naamalle Spermat tisseille suuseksiä.

Pane mua vitun äidinnussija: Tuntuu kuin olisin tuntenut Emilian koko elämäni ajan, vaikka todellisuudessa …. Syksyn rauhaisan kalsea rauha ympäröi lokakuun iltaa, kun suunnistin hiljalleen autollani kohti ….

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Tytöt kilpailivat spermastani marraskuu 4, Pikapanot , Syrjähypyt Jätä kommentti 20, Näyttöä. Sitä se on, kun ei heti saa ruinattuaan. Haluisit sä ottaa suihin? Ei siin menis kauaa.

Ei Tiina tykkäis hyvää. Otetaan se suuhun, niin ei mene hukkaan. Kun olin tottunut saamaan vähän heikkolaatuisempaa… Vetäisin housut nilkkoihin ja aloin runkata siinä samalla tyttöjen puuhia tirkistellen.

Työnsin kaksi sormea sisään ja Suvi yhtyi ulvomaan nautinnosta… Suvi kehotti työntymään takaa sisäänsä, samalla kun hän hyväilisi Jonnaa. Tulkaa nyt jompikumpi ottaa suihin.

Kokeilkaa valokuvaamista eli vaimosi tutustuu kameralla kaluusi, joka suunnasta ja ja joka kohdasta. Ja sitten myös katselette kuvia. Että se kalu tulee tutuksi, osaksi sinua. Ja noi kondomit maistuu pahalle, kumille. Vaikka olisikin joku makukondomi. Suosittelen mieluummin makuöljyjä ja liukasteita - esim. Tai ihan oikeaa suklaakastiketta! Ne maistuvat oikeasti hyviltä, ja peliin tulee huumoria ja kohellusta.

Tai laita coctail- kirsikoita sisälle. Ja yks mikä on hyväksi havaittu, on se että laittaa liköörikonvehtin pilluun just ennen kun menee sänkyyn ja eikun maistelemaan.

Minun mies kyllä nuolee vaikka kuinka kauan ja perseenkin joskus. Minusta on myös ihana imeä sen iso munaa ja leikkiä kasseila. Joskus pistän sormen sen ryppyreiästä ja siitäkin se tykkää. Mutta se on totta, mitä joku kirjotti tossa aikasemmin. Pitää tutustua siihen kaluun. Leikkiä sillä, pelleillä ja kutitella. Kiristellä ja puristella, ajan kanssa. Monet pelkää että, mies tulee suuhun ja sitten oksentaa.

Kyllä sen huomaa ajoissa jos on tulossa, ja voihan se mies sanoa jos ei halua niellä liemiä. Myöskin monen naisen mielestä miehen kulli on inhottavan ja jotenkin pelottavan näkönen. Mutta siitä just pääsee yli, kun tutustuu siihen pikku veitikkaan. Koitappa vaikka kermalla tai jollain muulla makealla, vaikka sillä suklaakastikkeella. Sillon siitä ei tule paineita naisellekaan, koske hän tuskin imee jos tietää että sinä sitä vaadit, se on vain painostavaa.

Itse tykkään ottaa suihin suihkussa, koska silloin maku ei häiritse ja varmasti on puhdasta. Sä taidat tässä olla rajoittunut, koska kyllä vuotiaskin imee, mä ainakin. Ei siihen ikä vaikuta, vaan penis ja sen omistaja ;D. Jos antaa miehen tehdä itselle ensin niin silloin onnistuu molemmin puolin. Hyvä pesullakäynti ennen suikkareita niin ei maistu ainakaan pallihiki: Se olisi voinut kuitenkin koitua kohtalokseni.

Aikani hyväiltyä Tiina ponnahti pystyyn. Kai Tiina oli minulle eilen sössöttänyt tapaamisestaan tai sitten hän vaan halusi taas tekosyyn. Sen enempää selittelemättä Tiina kampesi itsensä ylös sängystä ja syöksyi valonnopeudella vaatekaapilleen. Että se peppu näytti hyvältä hänen hipsterseissään! Siinä se ja Tiina loikki kylpyhuoneeseen.

Odotin kärsimättömänä päätä pyöritellen ja mietin, miten saisin hänet suostumaan. Päätin siirtyä olohuoneeseen seuraamaan Ostoskanavaa tylsyyteni huipuksi. Silmäni jäivät tuijottamaan töllön ruutua. Silmäilin sitä pienen pelon vallassa, sillä Tiina saattoi tulla wc: Myös meidän kämppiksemme saattaisi herätä.

Silmäilin silikonipimuja kalu kattoon kohonneena ja yritin pitää käteni erossa housuistani. Eikös Tiina pamahtanut ulos vessasta. Suljin television ja yritin suukotella Tiinaa nätisti, mutta hän lähti ovet paukkuen. Laitoin kahvin tippumaan ja päätin aloittaa tylsän päiväni. Keitin kupin ylimääräistä, jos vaikka Jonna heräilisi. Yllätyksekseni aloin kuulla naisen voihkintaa. Mitä ihmettä, olinhan sammuttanut jo televisionkin? Kiihkeä, mutta niin pehmeä huohotus ja välillä voimistuva kiljunta soi mukavasti korviini.

Eikä se helpottannut oloani yhtään. Taisi Jonna saada eiliseltä baarireissulta kunnon miesseuraa, ajattelin. Eikä ihme, Jonna oli C-kupeilla varustettu vaaleaverikkö, joka oli myös salainen päiväunieni kohde, josta Tiina ei tiennyt kyllä mitään.

Ihan piruillakseni koputin huoneen oveen. Poistuin kuitenkin keittimeni ääreen ja kaadoin mustan myrkyn kuppiini. Kamalan ryminän saattelemana Jonna tuli puolipukeissa keittiöön ja kysyi, oliko kahvia hänellekin. Tietenkään en saanut katsetta irti Jonnasta, jonka rinnat pullistelivat kireän, läpinäkyvän topin alta. Punainen pinta häivytti nännit näkyvistä.

Samassa makuuhuoneesta yllätyksekseni ilmestyi, ei odottamani lihaksikas mies vaan toinen mokoma. Jonnalla olikin naisseuraa, ja melko hyvännäköinen hänkin. Söpöltähän hän näytti valkoisessa t-paidassa, josta hänen kookkaat rintansa erottuivat silmään varsin hyvin, ja varsinkin hänen nänninsä.

Nainen istui minua vastapäätä, Jonnan viereen. Tytöt rupattelivat niitä näitä ja Jonnan seuralainen kurottui ottamaan itselleen mukia.

Uuh, mikä peffa hänelläkin… Esitin keskittyväni päivän uutisiin, mutta sitten Jonna alkoi suudella ystäväänsä edessäni. Tytöt vääntivätkin kunnon kielareita ja jäin tuijottamaan. Tytöt etenivät hyväilemään toistensa rintoja. Tietysti hoitamatta jäänyt kaluni alkoi kaivata huomiota.

Ja tämä kyllä voittaisi pornon, kun livenä saisi nähdä kahta naikkosta. Katselin Jonnan ryntäitä ja Jonna taisi huomata sen. Seksin myyminen julkisella paikalla on kiellettyä. Kuulostaa tosi surulliselta, jos tälläinen on nykyään yleistäkin. Omasta nuoruudestani ja kaveripiiristäni muistan yhden vastaavanlaisen tapauksen, ja tämä ehdottaja tyttö oli kyllä todella rikki seksuaalisuuden saralla.

Hänelle tehtiin pari aborttia jo alaikäisenä, ja seksiä harrasti milloin joku vaan halusi. Ja luultavasti alaikäiset kyseessä. On kyllä taas niin elämästä vierottuneita hysteerikkoja palsta täynnä. Mitä se olis, jos teinipojat alkais harrastaa vastaavaa ja käydä naisten kimppuun? Kyllä mulle teinipillu kelpaa ja haen kyllä kaljaa tai sidukkaa jos vaan saa En oikein usko, että teinit antaisivat äidin ja isän numerot tollaisessa tilanteessa ihan vaan kun pyytää!

Ja alaikäisen kohdalla myös lastensuojelun puoli vaatii poliisia puuttumaan asiaan! Kuulosti vain kuin luulisit että se on rikos kaikissa tapauksissa. Ostminenkin on laitonta vain jos oston kohde on parituksen uhri tai alaikäinen. Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

teinitytöt antaa pillua se on suihinotto

Teinitytöt antaa pillua se on suihinotto -

Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. Kiihkeä, mutta niin pehmeä huohotus ja välillä voimistuva kiljunta soi mukavasti korviini. Silmäilin silikonipimuja kalu kattoon kohonneena ja yritin pitää käteni erossa housuistani. Tai ihan oikeaa suklaakastiketta! Jonnan rinnat hölskyivät mukavasti…. Ei siin menis kauaa. Myöskin monen naisen mielestä miehen kulli on inhottavan ja jotenkin pelottavan näkönen. Punainen pinta häivytti nännit näkyvistä. No kyllä tuo on ikävä kyllä ihan arkipäivää Eikä liity pelkästään teineihin. Kostea pillu ja vielä kaksinkertaisena silmieni edessä. Minun mies kyllä nuolee vaikka kuinka kauan ja perseenkin joskus. Viesti on mainos tai massapostitus. Jonna lipoi kaluani kielenpäällään ja tunsin, kuinka koko ruumista kihelmöi.

3 thoughts on “Teinitytöt antaa pillua se on suihinotto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *